Åbent Hus hos Dan’s Værksted

Åbent Hus hos Dan’s Værksted

12. september 2021 - kl. 6:22 - af

Torsdag den 16. september kan interesserede se og prøvekøre de populære, eldrevne kabinescootere, når Dan’s Værksted i Frederikshavn igen slår dørene op til Åbent Hus. 

“Med en BACH kabinescooter får føreren bevægelsesfrihed året rundt og kan let komme rundt, klare egne indkøb og ærinder, besøge venner og familie, tage på fisketur eller bare køre en tur ud i det blå – alt imens føreren sidder tørt og godt inden døre”, fortæller Dan Michael Jensen fra Dan’s Værksted. 

Til Åbent Hus hos Dan’s Værksted i Frederikshavn torsdag den 16. september fra kl. 10-16 vil der være rig mulighed for at se kabinescooterne på tæt hold, få en prøvetur og høre mere om modellerne. Dan’s Værksted er autoriseret BACH-forhandler og serviceværksted.

Få en prøvetur til Åbent Hus den 16. september fra kl. 10-16

Til Åbent Hus vil kunderne kunne se kabinescooterne BACH delux 26 (3-hjulet) og BACH 27 (4-hjulet) tæt på og få en uforpligtende prøvetur, ligesom Dan Michael Jensen vil stå klar til at besvare spørgsmål. Der vil være kaffe på kanden og lidt godt til ganen.

Med en kabinescooter får brugeren et trafiksikkert køretøj, som er ideelt til både kørsel i by og på land. Føreren vil blive selvstændig og få fuld mobilitet – uafhængigt af det omskiftelige, danske vejr”, fortæller Dan og supplerer med, at der ikke er krav om kørekort i 3-hjulet kabinescooter, hvis man er over 18 år. “Der er med andre ord mange, der vil kunne få stor glæde af en BACH delux 26, som kører 30 km/t”, fortæller han.   

Unik kabinescooter til handicappede

BACH 27 HC har 4 hjul, kører 15 km/t, indregistreres som et handicapkøretøj og er godkendt til 1 person. 

                      “BACH 27 HC er særligt velegnet til folk med handicap eller nedsat mobilitet, som ønsker et stabilt og sikkert køretøj, så de fortsat kan komme rundt og have mulighed for at ordne ærinder, komme til læge eller besøge familien”, fortæller Dan. 

Både den 3- og 4-hjulede kabinescooter har 2 store sidedøre, der giver nem adgang til kabinen, og den lukkede, opvarmede kabine betyder, at køretøjet kan bruges året rundt uanset vejret. Bag førersædet er der mulighed for at have fx indkøbsposer eller andet oppakning, ligesom det også er muligt at have en passager med“, fortæller Dan. 

                      En BACH kabinescooter er 100 % elektrisk og kan oplades for ganske få kroner i en almindelig stikkontakt, og den miljøvenlige og lydsvage kabinescooter kører langt på en opladning. Den er billig i både vedligehold og forsikring, og når det kommer til parkering foregår det på fortovet eller ved cykelparkeringen på samme måde som en almindelig knallert. 

Særligt tilbud til Åbent Hus

Dem, der køber en BACH kabinescooter på dagen for Åbent Hus, får gratis ekstraudstyr med i prisen. 

Til kunder, der køber til Åbent Hus, vil køretøjet blive monteret med fartpilot, hill hold assistent og metalkofangere, ligesom køretøjet vil blive undervognsbehandlet”, fortæller Dan, som håber at se mange til det kommende Åbent Hus.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Hus hos Dan’s Værksted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger