Frederikshavn får højteknologisk bilvask med abonnement

Frederikshavn får højteknologisk bilvask med abonnement

13. september 2021 - kl. 12:19 - af

Wash World har slået sig ned i Frederikshavn med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen.

13. september 2021: Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Sådan lyder rationalet bag Frederikshavns nye bilvask, der gør brug af ny teknologi og gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet.  

Vaskehallen i Frederikshavn er ubemandet og har åbent dagligt fra kl. 7.00 – 22.00. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

”I en travl hverdag sætter mange pris på, at man let og hurtigt kan få vasket bilen uden at skulle forlade førersædet. Faktisk er der ingen grund til at sidde i kø og bruge lang tid på at få bilen vasket, når man benytter sig af den tilgængelige teknologi på området,” siger Martin Olesen, COO i Wash World. 

Vaskehallen er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, hvilket gør det muligt at filtrere, rense og i sidste ende genanvende vandet frem for konstant at bruge nyt. Metoden sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask, hvilket er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.

Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden, mens ikke-abonnenter vasker fra 39 kroner per gang via betalingskort eller MobilePay. Derudover sikrer en døgnåben help-desk, at kunder til alle tider kan få hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Frederikshavns nye bilvask er at finde nord for Frederikshavn på Apholmenvej 9. Her er 2 vaskehaller og 2 ’Vask Selv’-båse med skumudlæggere, børster og højtryksrensere. Wash World forventer at kunne åbne for de første kunder omkring 15. september. Der er gratis oprettelse ved tegning af abonnement frem til 24/9. I weekenden den 22. til 24. september kan man desuden købe en bilvask for én krone.

”Vi glæder os meget til at blive en del af bybilledet i Frederikshavn og over, at vores kunder nu får endnu en tilføjelse til vores landsdækkende netværk af vaskehaller,” siger Martin Olesen fra Wash World.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn får højteknologisk bilvask med abonnement' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger