Behov for øget ambulancedækning

Behov for øget ambulancedækning

14. september 2021 - kl. 9:55 - af

Den socialdemokratiske gruppe er ene og enige ved budgetforhandlinger for 2022 om at ville sikre en ordentlig akutdækning i Sæby-området og andre dele i Regionen, hvor der er problemer med udrykningstiderne.

Vi synes, at borgerne skal behandles ens. At alle borgerne kan være sikre på at kunne få samme hjælp og service med hensyn til at få sendt en ambulance med samme antal minutter, som alle andre. Selvfølgelig skal de det, men for, at det kan ske, skal der skal skabes et flertal. Nu kan det jo undre, at de lokale politikere er tavse, er de enige med deres politiske kollegaer i Regionsrådet. Det får mig til at spørge: Hvor er I henne? Mener I ikke, at der skal være ens hjælp? Eller synes I, der stadig skal være forskel? Det er vel ikke urimeligt at spørge.

Den socialdemokratiske gruppe har fundet besparelser, så der er penge til at opgradere beredskabet med en akutbil i områderne Sæby, Dybvad, Hørby, og Østervrå. Besparelserne fremkommer ved at gøre nogle af Falcks opgaver offentlige. Husk nu lige, at de borgerlige var imod besparelser.

Husk også, at vi kunne have gennemført yderligere besparelser, så der kunne løses andre opgaver uden serviceforringelser. Underligt, at de borgerlige svigtede her. Ideologi om ikke at gøre området offentligt, er i vejen for, at de ville være med. Jeg forstår det ikke. Jeg håber, at de lokale politikere her fra kommunen svarer på spørgsmålet. Det gælder jo om, at vi er solidariske med de, der ikke har samme muligheder med ambulance tider. Et er i hvert fald sikkert. Socialdemokratiet vil også sikre borgerne her i Sæby området. Det handler om sikkerhed og tryghed. Alle skal behandles ens. Det vil jeg benhårdt arbejde for.

Jørgen Rørbæk Henriksen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Behov for øget ambulancedækning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger