Kræftens Bekæmpelse inviterer til foredrag med Charlotte Bøving

TV-lægen Charlotte Bøving holder foredrag på Rådhuscenteret, Parallelvej 6, Frederikshavn, mandag den 27. september kl. 19.

Kræftens Bekæmpelse inviterer til foredrag med Charlotte Bøving

14. september 2021 - kl. 10:41 - af

Mandag den 27. september kommer TV-vært, forfatter og foredragholder Charlotte Bøving til Rådhuscenteret i Frederikshavn.

Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Frederikshavn står for arrangementet med den kendte TV-læge, hvis foredrag er bygget op om sundhed og sygdom – to uforlignelige og dog alligevel sammenhængende størrelser.

Charlotte Bøving, der i hele sit liv har været bannerfører for sund livsstil for alle og selv dyrket sport på højt niveau, fik i 2016 konstateret kræft. En diagnose, der dog kun for en stund sendte hende til tælling. Med et positivt livssyn, er hun i dag superoptimist og nyder livet fuldt ud.

I hendes åbne og ærlige foredrag ”Lægen flytter ind” fortæller Charlotte Bøving om sit liv som sundhedsmissionerende læge – startende med hendes barndom i en lægefamilie, over hendes ungdomsår, som aktiv idrætsudøver og videre til egen lægepraksis med sundhedsskole. Hendes vedholdende arbejde for sundhed bragte hende til TV, som en populær formidler og kyndig ekspert i diverse TV-programmer – senest ”Lægen flytter ind”, hvor hun giver konkrete bud på sundhed og velvære i dagligdagen og tydeliggør hvor lidt, der faktisk skal til for at gøre en forskel.

Mange personer vælter, når de får en alvorlig sygdomsdiagnose eller oplever hård modgang i livet. Charlotte Bøvings budskab er det modsatte – at inspirere til, at der findes et alternativ til bare at lægge sig ned, når livet er hårdest. Hun fortæller, hvordan hun selv har tacklet og stadig tackler modgang i livet. Hvordan hun har tilgivet – ikke for andres, men for hendes egen skyld. Hvorfor og hvordan hun i dag lever et liv i taknemmelighed – med balance og harmoni. Og frem for alt, hvilke tanker hun har gjort om, hvad hun vil bruge resten af livet på.

Helt aktuelt vil Charlotte Bøving også fortælle om sine erfaringer med coronapandemien. Hvordan har pademien påvirket hendes patienter, og hvilke erfaringer har hun haft generelt med coronapandemien. Er der eksempelvis patienter, der har været mere tilbageholdende og måske er kommet for sent i gang med kræftbehandling.

Foredraget på Rådhuscenteret mandag den 27. september starter kl. 19 og varer to gange 45 minutter inklusiv en spørgerunde.
Pris for deltagelse er 100 kr. inklusiv kaffe og kage.
Tilmelding med navn og telefonnummer senest 21. september på mail til finnhjortholm@gmail.com. Betaling på MobilePay til 25561 eller kontant ved indgangen.
Der er plads til 100 deltagere, og billetterne sælges efter først-til-mølle-princip.

Fakta
Charlotte Bøving er uddannet læge med speciale i almen medicin. Hun er oprindelig fra Varde, hvorfra hun i dag også driver sin praksis i det stilfulde hus Jugendhuset.
Hun debuterede på TV i 2010 med programserien BS og Basserne på TV2.
I 2014 blev hun tilknyttet Go´Morgen Danmark som lægeekspert.
Hun returnerede i 2015 til DR som lægeekspert på ”Bidt af naturen” og senere ”Bidt, brændt og stukket” – begge med Sebastian Klein.
I 2016 blev hun desuden vært på programserien ”Lægen flytter ind” på DR2.
I 2016 fik hun konstateret kræft. Som en slags respons på denne diagnose udgav hun i 2018 bogen ”Jeg LEVER med en udløbsdato”.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kræftens Bekæmpelse inviterer til foredrag med Charlotte Bøving' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger