Arena Nord er klar til Nordic Brew Festival

Arena Nord er klar til Nordic Brew Festival

15. september 2021 - kl. 16:46 - af

Kom og smag lækre øl og specialiteter den 29.-30. oktober til Nordic Brew Festival i Frederikshavn.

Fredag den 29. til lørdag den 30. oktober afholdes der for 7. gang Nordic Brew Festival i Arena Nord, Frederikshavn. Her mødes flere nordiske bryggerier for at introducere specialøl, spiritus og specialiteter til festivalens gæster, og med mere end 250 forskellige smage repræsenteret, er gæsterne garanteret en unik smagsoplevelse.

Til festivalen vil Anders Mundelin være konferencier, som blandt andet er kendt for Danmarks største virtuelle ølsmagning. Han vil føre slagets gang fra scenen, hvor der løbende vil være underholdning og musik til ære for gæsterne. Blandt andet kommer Tim Lothar og spiller på festivalen, og i løbet af dagene vil diverse kåringer også finde sted på scenen, heriblandt kåringen af Nordens Bedste ”Dagen Derpå Øl”.

Der vil også være mulighed for et spil beer pong, da Danish Series of Beer Pong har lovet at stable en turnering på benene i forbindelse med festivalen.

Det koster 150,- kroner at deltage én dag og 225,- kroner for begge dage. Du kan også købe all-inclusive, hvilket indebærer én dagsbillet, buffet samt 10 smagspoletter, som skal bruges i bytte for smagsprøver i de forskellige stande. All-inclusive koster 400,- kroner og skal købes på forhånd, mens det er muligt at købe entrébilletter i døren både fredag og lørdag. Vær dog opmærksom på, at prisen for entré bliver dyre, hvis den købes i døren. Børn under 15 år får gratis entré, så længe de er i følge med en voksen – dog servers der kun alkohol til folk over 18 år.

I samme weekend som Nordic Brew Festival, afholder Arena Nord ligeledes Nordic Ink Festival, som vil foregå i en tilstødende hal ved siden af øl-festivalen. Her vil tatovører fra hele verden være samlet, for at tatovere folk både med og uden tidsbestilling. Til Nordic Ink Festival vil der ligeledes være en scene med underholdning, som gæsterne kan gå og hygge sig om. Ved køb af billet til Nordic Brew Festival får du også gratis entré til Nordic Ink Festival.

Nordic Brew Festival plejer at være velbesøgt med mere end 6.000 gæster. Så kom og vær med til to dage i hyggens tegn, hvor der vil være fokus på samvær og lækre smage til ganen!

Billetter kan købes på Arena Nords hjemmeside: https://www.arenanord.dk/nordic-brew-festival/ , hvor du også kan finde informationer om de deltagende bryggerier og spiritusproducenter.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arena Nord er klar til Nordic Brew Festival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger