80 år – og stadig på mærkerne

80 år – og stadig på mærkerne

18. september 2021 - kl. 9:05 - af

Jubilæum, Frimærkets Dag og Åbent Hus i Frederikshavn Frimærkeklub.

Lørdag den 25. september 2021 kl. 09.30-15.00 i Maskinhallen, Skolegade 8, 9900 Frederikshavn bruges 80-års fødselsdagen til at markere, at klubben er på fuldt aktivitetsniveau efter nedlukningen pga. Covid-19.

Dagen starter med en anvisningsauktion kl. 09.30-11.30. Her er det muligt for medlemmer i frimærkeklubber tilsluttet Danmarks Filatelist Forbund at byde med og erhverve sig nyt materiale. Anvisningsauktionen omfatter lidt over 100 lots, hvoraf langt de fleste starter med opråbspriser på 20-30 kr. Mon ikke de fleste lots bliver solgte? Efter nedlukningen i 2020-2021 så er langt de fleste frimærke- og postkortsamlere ”sulte” efter at supplere egne samlinger– og måske begynde på en ny?

Fra kl. 12.00 inviteres til Åbent Hus i Frederikshavn Frimærkeklub. Her er der en palet af tilbud for alle. Netop i år har klubben tilsluttet sig det landsdækkende arrangement Frimærkets Dag, hvilket giver mulighed for køb af de nyeste danske frimærker.

For at fejre 80-års dagen udgiver Frederikshavn Frimærkeklub en særkuvert med det helt særlige håndstempel fra ”9900 Frederikshavn” og med de nye frimærker. Kuverten kan købes for 20 kr. – og klubben sørger for afstempling og aflevering til PostNord til videre forsendelse.

Hvis man er interesseret i frimærker, er der opstillet et stort ”ta-selv-frimærkebord”. Alt på dette bord er gratis og kan tages med hjem. For dem, der samler på frimærker med motiver, er der gode chancer for at finde noget, de kan bruge.

Der er mulighed for at få en snak med klubbens medlemmer om det at samle på frimærker og postkort. Vi vil også gerne fortælle om såvel klubbens aktiviteter, bibliotek, foredrag og klubmøder som Danmarks Filatelist Forbund´s tilbud til medlemmerne – herunder Dansk Filatelistisk Tidsskrift, dff-netsalg.dk og webshoppen.

Flere medlemmer har medbragt deres egne samlinger, som de gerne fortæller om. I Frederikshavn Frimærkeklub har vi flere medlemmer, der har deltaget i frimærkeudstillinger og der fået bedømt deres opsatte samling. Den seneste udstilling, Djurs 2021, blev afholdt i Hornslet i slutningen af august 2021.
Der er stillet borde op til at bytte ved. Bestyrelsen tilbyder at vurdere medbragte frimærkesamlinger – og også komme med tips og tricks til at komme videre med salg eller bytte.

I forbindelse med Åbent Hus tilbyder vores café kaffe, te og sodavand.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '80 år – og stadig på mærkerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger