Mangler du inspiration til din næste læseoplevelse?

Mangler du inspiration til din næste læseoplevelse?

19. september 2021 - kl. 6:51 - af

Bibliotekarer fra Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune tager på turné til Bogcaféer på tre af kommunens biblioteker med inspiration til, hvad du kan finde af gode læseoplevelser på dit lokale bibliotek.

Du kan møde bibliotekarerne til Bogcaféer på Skagen Bibliotek tirsdag den 21. september og på Frederikshavn Bibliotek onsdag den 22. september. I Sæby er den litterære aften mandag den 20. september tilrettelagt i samarbejde med For Retfærdigheden, Algade.

Gør dig klar til en hyggelig aften, hvor du kan få en masse inspiration, mens du nyder en omgang æblekage og en dejlig varm kop kaffe/te.

Alle tre aftener begynder arrangementet kl. 19.00, og du kan finde billetterne på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Anmelderklubben
På Østervrå Bibliotek er der også masser af inspiration at hente, når Anmelderklubben rykker ind på biblioteket torsdag den 23. september kl. 19.00. Det er igen medlemmerne af bibliotekets Læseklub, landmand Frode Thule Jensen og bibliotekar Knud Hjørnholm, som deler deres gode læseoplevelser med dig og andre læseglade. Du er også velkommen til at dele dine bedste bogtitler med os denne aften.

Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mangler du inspiration til din næste læseoplevelse?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger