Søren Rasmussen fejrer 25-års jubilæum hos Beierholm

Søren Rasmussen fejrer 25-års jubilæum hos Beierholm

20. september 2021 - kl. 9:22 - af

Søren Rasmussen, partner og statsautoriseret revisor, er Beierholm ind til benet. Siden han i 1996 startede som elev har han været en del af revisions- og rådgivningsvirksomheden. Nu kan han fejre 25-års jubilæum.

For Søren startede karrieren i Frederikshavn og siden er kontorer i både Sæby og Skagen blevet en del af hverdagen. Her er drivkraften den samme som for 25 år siden for Sørens Rasmussen. Det er kundekontakten og rådgivningen af kunderne, der giver energi og som gør at jubilaren nyder sit arbejde.

– Hver gang jeg f.eks. hjælper en iværksætter godt i gang med sin virksomhed eller gennemfører et succesfuldt generationsskifte, er det en god fornemmelse. Det handler om at kunne bidrage til at gøre en forskel. Det betyder noget, fortæller Søren Rasmussen, der udover kundekontakten også motiveres af samarbejdet med sine kollegaer.

– Vi har i Beierholm nogle fantastiske medarbejdere, som arbejder professionelt og engageret i et godt og uformelt arbejdsmiljø. Det medvirker til, at det, selv efter mange år, er både sjovt og udfordrende at gå på arbejde, fortæller Søren, der har sin gang på Beierholms kontorer i både Sæby, Frederikshavn og Skagen.

De tre kontorer har i det daglige et tæt samarbejde på tværs og prioriterer som det øvrige Beierholm nærhed og lokal forankring højt.

Når Søren ikke pendler mellem Beierholm kontorer i Frederikshavn, Skagen og Sæby, nyder han fritiden og familielivet. Her dyrkes bl.a. cykling, løb og padeltennis.

Fejringen af Søren Rasmussen markeres med en reception for kunder, kolleger, samarbejdspartnere og øvrige venner af huset den 8. oktober på Hotel Skagen Strand.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søren Rasmussen fejrer 25-års jubilæum hos Beierholm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger