Læserbrev: Så kom Regionens budget i hus

Læserbrev: Så kom Regionens budget i hus

22. september 2021 - kl. 8:39 - af

Det glæder os, at vi fik sat et pengebeløb af til at løfte arbejdsvilkårene for personalet på Regionens Hospitaler. Det er en forudsætning for fortsat udvikling og kvalitet for patienterne på de Nordjyske hospitaler.

Vi glæder os også over, at der blev penge sat penge af til at styrke de Nordjyske hospitaler.

Regionshospitalet i Hjørring fik blandt andet sat penge af til at styrke og udvide behandlingen med biologisk medicin. Derudover blev der sat penge af til etablere et ambulatorium for sportsmedicin i Regionshospitalet, Frederikshavn. Skagen Gigt og Rygcenter fik øget antal fra 20 til 23 pladser. Yderligere blev behandlingen af Endometriose styrket på Regionshospitalet i Hjørring. En sygdom, som giver mange smerter for de kvinder, der lider af sygdommen.

I de sidste mange år har vi i Regionsrådet haft stor fokus på at bygge og ibrugtage NAU, det nye Aalborg Universitetshospital. Ser vi på udviklingen Nord for fjorden, skal vi i den næstkommende tid have gjort status for den rolle, som Regionshospital Nordjylland skal spille i det samlede Sundhedsvæsen i Region Nordjylland.
Det er vigtigt, at man nu får udarbejdet en faglig analyse af bl. a. det urologiske område med henblik på at afdække muligheder for fremtidig etablering af funktioner på Regionshospitalet i Hjørring.

Det er altafgørende, at Regionshospitalet er et robust hospital og et attraktivt sted at arbejde, og dermed understøtte og sikre hospitalets uddannelsesopgave, som er grundstenen på et velfungerende og fremtidssikret hospital.

Regionshospitalet i Hjørring og Frederikshavn er Regionens næststørste matrikel og vi skal have fokus på udviklingsmulighederne, der skal sikre fremtiden.

Pernille Buhelt, Regionsrådskandidat, Hjørring (A)
Jørgen Rørbæk Henriksen, Regionsrådskandidat, Sæby (A)

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Så kom Regionens budget i hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger