Arena Nord slår dørene op til pop-nostalgi med ’The Boyband Tour’

Arena Nord slår dørene op til pop-nostalgi med ’The Boyband Tour’

23. september 2021 - kl. 9:20 - af

Det er blevet offentliggjort, at Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg vil turnere landet rundt i 2022 og 2023 som Danmarks nye boyband. Som en del af turnéen lægger de vejen forbi Arena Nord den 9. og 10. december 2022, og du kan komme med!

Turnéen går under navnet ’The Boyband Tour’, hvor de fem fyre vil fremføre et sceneshow med de største boyband hits fra 90’erne og frem. Her garanteres et glædeligt genhør med flere musikalske pop-perler som ”I Want It That Way”, ”Everybody” og ”Dirty Pop”.

De fem fyre er prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder, der vil levere en koncertoplevelse, som man sent vil glemme!

Der er således garanteret et brag af en fest, når Silas Holst og co. drager ud i det danske land med et sceneshow fyldt med både sang, dans, skuespil og humoristiske indslag. Så kom og oplev nostalgien når ’The Boyband Tour’ indtager Arena Nord den 9. og 10. december 2022.

Billetsalget er startet klokken 15:00 i dag på Arena Nords hjemmeside, og du kan sikre dig din billet via følgende link: https://www.arenanord.dk/event/the-boyband-tour-2022/

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arena Nord slår dørene op til pop-nostalgi med ’The Boyband Tour’' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger