Bliv en bedre leder

Bliv en bedre leder

27. september 2021 - kl. 10:19 - af

På Frederikshavn Handelsskole har du mulighed for at blive en bedre leder med det nyeste akademifag inden for ledelse. I samarbejde med UCN udbyder skolen nemlig ”Det strategiske lederskab”.

En køretur til Aalborg eller Aarhus kan være lang i en travl hverdag for at videreuddanne sig, og det koster arbejdspladsen ekstra tid at sende medarbejderne væk på videreuddannelse. På Frederikshavn Handelsskoles kursusafdeling vil man gerne sætte fokus på at uddanne lokalt i Frederikshavn.

I uge 43 starter der derfor et nyt ledelsesforløb op ”Det strategiske lederskab”, som er et modul, der klæder dig på til at blive en bedre leder. På modulet får du redskaber til at omsætte strategiske mål til konkrete og realistiske udviklingsprocesser, der styrker din position som leder eller kommende leder.

-Det er en god måde at bygge noget teori på din erhvervserfaring. Kurserne har stor værdi for vores deltagere, fordi de får indblik i de mange forskellige ledelsesstile, de får mulighed for at knytte teorien op på deres egen hverdag og på den måde bliver de rustet til at skabe forandring, håndtere konflikter og drive udvikling i deres egen praksis, fortæller Katrine Skaarup Andersen, udviklingskonsulent på Frederikshavn Handelsskole.

I foråret gennemførte Frederikshavn Handelsskole også et ledelsesforløb i modulet ”Ledelse i praksis” med stor succes. Alle deltagerne fik flotte resultater men vigtigste af alt blev de klogere på dem selv, deres egen position og deres praksis.

– Det var et rigtig godt og relevant kursus. Gode gæsteoplæg og indholdsrige debatter på holdet. Det var nemt at kæde teori sammen med praksis løbende i forbindelse med kurset samt inddrage min egen hverdag i undervisningen. Og så gør det ikke noget at kurset afholdes lokalt, så det minimerer transporttiden. Jeg ser allerede frem til også at deltage på ”Det strategiske lederskab”, fortæller Lars Bisgaard, tidligere deltager på uddannelsen.

Selve forløbet strækker sig over 8 uger, hvoraf der er 8 kursusdage. Som virksomhed har man mulighed for at søge SVU, som er økonomisk støtte, som dækning for den arbejdsindtægt, man taber ved at uddanne sig i arbejdstiden. Derudover har man også mulighed for at søge omstillingsfonden og få op til 10.000 kr. om året til videreuddannelse.

Læs om hele forløbet her

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt udviklingskonsulent Katrine Skaarup Andersen på ksan@fhavnhs.dk eller telefon 2750 3910

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv en bedre leder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger