Konservative præsenterer ny kandidat til C til KV21

Ivan Vinther Andersen og John Lamp Henriksen.

Konservative præsenterer ny kandidat til C til KV21

29. september 2021 - kl. 6:43 - af

Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune præsenterer nu sin sidste kandidat til kommunalvalget den 16. november 2021.

Det er Ivan Vinther Andersen, der bor i Frederikshavn. Ivan er 66 √•r gammel, f√łdt i Skagen og han har forretning med udgangspunkt fra Aalb√¶k. Af uddannelse er han civil√łkonom og EDB-programm√łr. I mange √•r har Ivan haft selvst√¶ndig virksomhed med totall√łsninger til den prim√¶re sundhedssektor, is√¶r praktiserende l√¶ger, speciall√¶ger og tandl√¶ger. Denne del af virksomheden blev solgt i 2008, men Ivan fortsatte med EDB r√•dgivning.

Ivan har i flere omgange v√¶ret opstillet til byr√•det i den tidligere Skagen Kommune, og ligeledes ogs√• som kandidat til Regionsvalget. Tidligere har Ivan v√¶ret udpeget som ENV’s repr√¶sentant i deres repr√¶sentantskab, og siden ogs√• som bestyrelsesmedlem. I perioden var han med til at sammenl√¶gge ESV og ENV til NordEnergi.

Privat er Ivan gift med Andrea Welzel, og sammen har de 3 voksne b√łrn.

Ivans lokalpolitiske fokus har han primært på erhvervslivet. Han er godt bekendt med de lokale forhold i Skagen og Aalbæk-området.

Det glæder spidskandidat, John Lamp Henriksen, at der nu er 15 gode og stærke kandidater, der er klar til at repræsentere Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget i Frederikshavn Kommune. Vi har aldrig haft så stærk en liste med så mange kandidater til et kommunalvalg. Den næste tid bliver travl og spændende, og vi glæder os, slutter han.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konservative præsenterer ny kandidat til C til KV21' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger