Verdens bedste job med køkkenlåger

På billedet ses 25 års jubilar hos JKE, Hanne Maarschalk, sammen med produktionsleder Kenneth Nielsen.

Verdens bedste job med køkkenlåger

4. oktober 2021 - kl. 9:25 - af

Hanne Maarschalk fra Frederikshavn fejrer nu 25-års jubilæum hos køkkenvirksomheden JKE i Jerslev. Hun arbejder med køkkenlåger hver dag og synes, at det er verdens bedste job. Hun glæder sig over en hverdag med gode kolleger og tanken om, at hvert nye køkken skaber glæde hos en familie.

Da Hanne Maarschalk havde første arbejdsdag ved JKE var fattigfirserne blev afløst af optimisme og investeringer i køkkenet. Det skulle være større, mere åbent og gerne med en stor køkkenø. Den hvide bølge havde ramt køkkenet.

Siden er moden skiftet i køkkenet, og JKE er vokset, men Hanne Maarschalks glæde ved at arbejde med køkkenlåger er den samme som dengang i 90’erne.

”Jeg har verdens bedste job. Sådan er det bare. Det er skønt at gå på arbejde og tænke på, at de køkkenlåger, som jeg laver sammen med kollegaerne, er med til at skabe glæde. Der er jo altid en familie i den anden ende, som har ønsket sig et nyt snedkerkøkken og får glæde af det i rigtig mange år,” siger Hanne Maarschalk.

Nye medarbejdere og god modtagelse
Hanne Maarschalk husker endnu, at hun mødte kl. 08.00 den første dag hos JKE, hvor normal mødetid ellers er kl. 07.00.

”Det har altid været sådan, at der skulle være god tid til at hilse på en ny medarbejder. Og dagen efter havde jeg fødselsdag. Dengang var vi vel 50 medarbejdere, så traditionen var, at vi gav kaffe og kage til alle i JKE,” fortæller Hanne Maarschalk.

Netop et tæt og godt sammenhold på arbejdspladsen gennem alle år er en stor del af forklaringen på et kvart århundrede på samme arbejdsplads.

”Vi har det rigtigt godt sammen og hjælper hinanden hos JKE. I lågeafdelingen har jeg kolleger, som har været her i rigtig mange år – akkurat som jeg selv har. Vi kender hinanden ud og ind, og hvis der er én, som hænger lidt med hovedet, så bliver der også taget hånd om det,” siger Hanne Maarschalk, som ser frem til flere gode år hos JKE.

Hanne Maarschalk er nummer otte i rækken af medarbejdere, der i år kan fejre 25-års jubilæum eller mere hos JKE, som selv fyldte 50 år for et år siden.

”Det er vigtigt for JKE som virksomhed, at vi har erfarne og tilfredse medarbejdere. Vi er stolte over vores mange jubilarer, og et jubilæum er altid en glædelig begivenhed, som vi fejrer med alle vores medarbejdere. Det er trofaste og tilfredse medarbejdere som Hanne Maarschalk, der er ambassadører for en god arbejdskultur, som de bringer videre til nye medarbejdere. Vi arbejder hårdt for at fastholde og udvikle det gode arbejdsmiljø, som vi har oparbejdet gennem mange år,” fortæller Claus Beier, administrerende direktør hos JKE.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Verdens bedste job med køkkenlåger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger