En kommune i bevægelse og masser af fokus på kerneområderne

En kommune i bevægelse og masser af fokus på kerneområderne

6. oktober 2021 - kl. 9:11 - af

HK Huset på Constantiavej dannede tirsdag aften rammen om et valgmøde med 2 stærke kvinder, fortæller Pia Q. Degn, formand for HK Lokalrådet i Vendsyssel.

Aftenen startede med valgflæsk og kartofler med persillesovs, så der var lagt op til den rette stemning.

Det var nuværende Borgmester Birgit S. Hansen (S) og borgmesterkandidat Mette Hardam fra (V), der havde sagt ja tak til en invitation fra HK Lokalrådet i Vendsyssel.

Aftenen forløb i en rigtig god ånd og der var spørgelyst til de 2 borgmesterkandidater til det kommende kommunalvalg den 16/11-2021.
Der blev spurgt ind til forventninger til bosætning, de unge, de ældre, arbejdsmarked, økonomien i Frederikshavn Kommune, uddannelsesmuligheder og kulturen samt en god snak om turisme.
Det var en god bred debat, der gav tilhørerne indblik i de 2 frontfigurers valgtemaer.

Valget er ikke bare den 16/11-2021. Det er for de kommende 4 år og der skal tænkes langt, der skal tænkes bredt og der skal udvises rettidig omhu for at sikre, at alle borgere i Frederikshavn Kommune får det mest mulige for deres skattekroner.
Dog skal der også tænkes investeringer ind, så der også er noget til dem, der kommer efter os. Vi skal ikke bruge hver krone, påpegede Borgmester Birgit S. Hansen.

Det blev en aften hvor mange stemmer kom i brug og det var utroligt dejligt at mærke både de 2 kandidater og alle tilhørernes engagement, slutter Pia Q. Degn med et smil.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En kommune i bevægelse og masser af fokus på kerneområderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger