Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden

Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden

8. oktober 2021 - kl. 11:37 - af

Hvis man lytter til radiooptagelsen fra Februar måneds byrådsmøde kan man høre, at byrådets partier tilkendegiver positivitet omkring SF’s forslag om at få en borgerrådgiver. Der er sågar mulighed for at søge en statslig pulje og få tiltaget betalt. Byrådet beslutter her, at man i økonomiudvalget arbejder videre med SF’s forslag.

I referatet fra den 16. juli 2021 kan man så erfare, at økonomiudvalget ikke valgte at ansøge puljen og vendte tomlen ned til en borgerrådgiver. Både Socialdemokratiet og Venstre mener tilsyneladende ikke, at vi skal have en borgerrådgiver.

En borgerrådgiver er en, der er uvildig ift. den kommunale forvaltning og en som kan hjælpe borgerne med at værne om deres retssikkerhed. Borgerrådgiveren skal kunne varetage opgaver både vedrørende rådgivning og vejledning af borgerne, men også ift. borgernes rettigheder.

Nu har op til flere byrådsmedlemmer fra de to partier, der sidder i økonomiudvalget givet udtryk for, at de fortsat ønsker en borgerrådgiver. Herunder to formænd. I SF er vi nu spændt på om sagen genoptages i økonomiudvalget ellers vil SF igen tage forslaget i byrådssalen.

Soraya Khan og Dan Andersen, SF

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger