Læserbrev: Jeg er ganske enkelt ikke enig

Læserbrev: Jeg er ganske enkelt ikke enig

12. oktober 2021 - kl. 5:46 - af

Man kan læse i et indlæg på flere netaviser, at nogen mener, at visionen for fremtidens folkeskole er tom.
Jeg er ganske enkelt ikke enig. Faktisk er jeg stor fan af visionen for folkeskolen i Frederikshavn Kommune.

Visionen er udarbejdet igennem 4 dialogm√łder, hvor b√•de elever, for√¶ldre, l√¶rere, skoleledelse, fagfolk og politikere var repr√¶senteret. Visionen har v√¶re rundsendt til alle og passet til, s√• alle skoleafdelinger har kunnet se dem selv arbejde i visionen. Visionen er ikke et politisk detailstyringsprojekt, tv√¶rtimod det modsatte.

Visionen er netop et overliggende redskab, hvori det har v√¶ret hensigten at danne ramme for det senere arbejde i hver skoleafdeling. Det har hele tiden v√¶ret for √łje, at visionen skulle udleves lokalt i hver enkelt skoleafdeling, for p√• den m√•de at give bedst muligt resultat for hver enkelt elev.

Der er i næste års budget afsat midler til, at hver skoleafdeling grundigt kan arbejde med at forbedre trivsel, fællesskabet og læring for den enkelte elev. Det er jeg fan af!
Det vil jeg ikke tale ned, men derimod tale op. Visionen er en del af den vej, jeg gerne vil gå. Jeg har et klart mål om, at hver enkelt skoleafdeling, skal være så lokalt forankret, som muligt. Hver skoleafdeling skal være så selvstændig, som muligt.

I vores kommune er der 4 distrikter og 15 skoleafdelinger. Der er små skoler og store skoler, byskoler og landsbyskoler. De kan allesammen noget forskelligt, det skal vi værne om.
Det er netop de kræfter, visionen lægger op til, der skal i spil, så vi med det overordnede mål om trivsel, fællesskab og læring for hver enkelt elev, kommer til at skabe den bedste folkeskole, vi kan i vores dejlige kommune.

Sammenholdt med jeg √łnsker, at vi i hele kommunen skal arbejde henimod en v√¶sentligt bedre minimumsnormering p√• dagtilbudsomr√•det, mener jeg, at visionen er et klart udtryk for, at vi i kommunen de n√¶ste 4 √•r, prioriterer et bedre b√łrneliv.

Kandidat, Byr√•dsmedlem og medlem af B√łrne-og Ungdomsudvalget, Lars Oldager fra Socialdemokratiet.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Jeg er ganske enkelt ikke enig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger