Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?

Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?

15. oktober 2021 - kl. 14:43 - af

Så sidder de fleste af os kandidater igen med en stabel plakater med tilhørende strips, klar til ophængning så snart lovgivningen giver grønt lys. For at modstå november måneds regn, blæst og slud, er plakaterne solidt produceret af plast, og vil snart være placeret i snart sagt enhver strategisk lygtepæl i kommunen. Jeg tror ikke, der er ret mange der synes de pynter, selv om det er jo en tradition – men behøver det at være sådan?

Ved valgmøderne overgår politikerne hinanden med at lovprise miljøet og klimaet, som vi jo skal passe på – i det mindste mens valgtrommerne buldrer, og så længe det økonomisk kan betale sig. Selv fra det yderste højre med deres vanlige foragt for alle ”miljøtosserne” har man øvet sig på tidens grønne melodi.

Hvordan kan vi så bifalde et sådant unødvendigt frås med plastik, der efterfølgende ryger direkte i forbrænding? Måske fordi vi ikke tør andet, for sæt en kandidat eller et parti skulle være mindre synligt end alle de andre – og af denne årsag er vi i SF (indrømmet) også med på vognen.

Men kunne vi ikke i det kommende byråd blive enige om, at dette plakatcirkus bliver det sidste?

For år tilbage opsatte Park og Vej plakatsøjler på strategiske steder i de enkelte bysamfund, og partierne kunne aflevere deres papirplakater til kommunens folk, der så stod for opsætning og efterfølgende nedtagning.

Kunne denne praksis ikke indføres igen – når vi nu er enige om at være så miljøbevidste – lige fra det yderste venstre til det yderste højre?

Søren Visti Jensen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger