Vi kan ikke noget uden samarbejde

Vi kan ikke noget uden samarbejde

16. oktober 2021 - kl. 6:04 - af

Vi har samarbejdet de sidste fire år selvom, der har været sager med forskellige synspunkter og sager, hvor vi har stemt forskelligt. Vi er forskellige partier, men dialogen/debatten Рden demokratiske proces Рja den er intakt og det skal den også være efter et valg.

Vi kan ikke noget uden samarbejde.

Vi er i valgkamp. Det er en god gammel tradition, at vi s√• g√•r ‚Äúefter struben‚ÄĚ p√• hinanden. Vi skal markere forskelle og vi skal have renset luften med et valg.

Kan vi samarbejde f√łr, under og efter? Svaret er et rungende ja!

Allerede ved sidste konstituering, s√• vi samarbejdets kunst. Vi fordelte formandsposter for udvalgene med to til Venstre, der har syv pladser i byr√•det og en formandspost til SF, der har en plads i Byr√•det. Socialdemokratiet med 20 pladser, fik fire. Borgmesteren er f√łdt formand for √ėkonomiudvalget.

Budgetterne er indgået med stort set alle partierne gennem årene. Det skaber tryghed.

I udvalgene stemmer de valgte udvalgsmedlemmer for. Ca. 95% af beslutningerne hen over året. Det signalerer, at vi trækker på samme hammel.

Hvert enkelt af byr√•dets 29 medlemmer kan ikke bestemme noget selv, men politik handler om at finde flertal for beslutninger. Og gode forslag nyder opbakning ‚Äď uanset, hvem der frems√¶tter dem.

Også efter valget hedder mantraet: vi skal stadig samarbejde! Det er langt det bedste i en kommune, hvor ting ikke kommer let til os og hvor vi skal kæmpe for vækst, bosætning og udvikling. Det er ikke kun byrådet, der skal mestre samarbejdets kunst. Vi skal samarbejde med erhvervslivet, fagbevægelsen, foreningslivet, de frivillige Рja alle der vil.

Mit hold og jeg er klar til at fortsætte det samarbejde.

God valgkamp.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi kan ikke noget uden samarbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger