Efterårsferie betyder skøjteferie for SOS Nord

SOS Nord i Bowlingscentret i Frederikshavn

Efterårsferie betyder skøjteferie for SOS Nord

20. oktober 2021 - kl. 9:47 - af

Efterårsferien er for mange ensbetydende med ro, afslapning og faldende temperaturer. For medlemmerne i Skøjte og sports forening Nord er ferien ensbetydende med skøjtecamp. I alt var 33 skøjteløbere – piger og drenge – i alderen 7 år til 20 år samlet i Iscenter Nord. Ud over en masse træningstid på isen, blev der bl.a. prøvet kræfter med nye spring og rotationer, curling, svømmehals besøg og bowling. Aftenerne blev brugt på socialt samvær, hygge og film på storskærm.

SOS = Skøjtning og Sammenhold
I forvejen lægger foreningen stor vægt på sammenhold og samvær på tværs af niveauer og aldre i den daglige træning, men når der er camp, synes det endnu mere. Det er skønt at se de mange løbere snakke og være sammen, både på isen, men også i deres pauser.

Søndag den 17. oktober inviterede foreningen til Åbent Hus. Her havde man mulighed for at komme og prøve at skøjte sammen med de dygtige løbere fra campen og få et lille indblik i den positive atmosfære og stemning.

Den kommende tid
De næste mange weekender skal flere af medlemmerne fra SOS Nord af sted til diverse konkurrencer i Dansk Skøjte Union regi. Allerede den kommende weekend skal fire af foreningens løbere til Gentofte til oktober konkurrence. Planlægningen til sæsonens FunSkate konkurrence, som SOS Nord er værter for, er i fuld gang. Den daglige træning byder på forberedelse til JM, hvor hele 18 dygtige løbere skal repræsentere Skøjte og Sports forening Nord.

Foreningen har pladser tilbage på deres børne hold “Sjov På Is”, “Leg På Is”, “Stjerneskud” samt “Voksenholdet”. De hold træner om torsdage og søndage.
Alle SOS Nords medlemmer får lov til at være med til skøjte camps og festlige arrangementer. Allerede den 29. oktober kan du møde SOS Nord til halloween open by night i Frederikshavns gågader, hvor de hjælper med at udskære græskar i samarbejde med Handelsstandsforeningen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårsferie betyder skøjteferie for SOS Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger