Fokus på trivsel for unge i Ravnshøj og Østervrå

Fokus på trivsel for unge i Ravnshøj og Østervrå

22. oktober 2021 - kl. 9:15 - af

Når Distriktsudvalget i Frederikshavn Kommune mødes næste gang den 28. oktober foreligger der på dagsordenen bl.a. en ansøgning fra Center for Kultur og Borgerservice, som anmoder om tilskud til 2 workshops i forbindelse med projektet ”Trivsel og teater for unge” på vegne af Ravnshøj- og Torslev Skole.

Projekt ”Trivsel og teater for unge” handler om at gå i dialog med unge mennesker om, hvordan de har det og hvordan de trives.

Med udgangspunkt i en teaterforestilling og workshop får unge fra Ravnshøj og Østervrå muligheden for at drøfte sammenhold, ensomhed, inklusion, individualisering og præstationskultur – alt sammen i en tid, hvor de unges trivsel har været udfordret af nedlukning og COVID-19-restriktioner.

Det er teatertruppen ”Opgang 2”, der afvikler både workshop og teaterforestilling, og Frederikshavn Kommune har foreløbigt indgået en aftale på 1 år, hvor i alt 5 skoler i kommunen er med i projektet.

Projektet har flere målsætninger, fx handler det om at introducere de unge for teater, så de bliver kulturbrugere og selv aktivt opsøger scenekunsten.

Det samlede budget er på 154.630 kr., og egenfinansieringen udgør 94.130 kr. Den øvrige finansiering dækkes af 29.500 kr. fra Slots- og Kulturstyrelsen samt 18.600 kr. fra endnu ikke søgte fonde.
Der søges om et tilskud fra Distriktsudvalget på 12.400 kr. Forud for mødet indstiller centerchefen for Teknik & Miljø, at Distriktsudvalget bevilger 12.400 kr. til projektet.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fokus på trivsel for unge i Ravnshøj og Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger