Fælles nej til valgplakater

Fælles nej til valgplakater

27. oktober 2021 - kl. 11:09 - af

Dette er min f√łrste valgkamp som kandidat, men jeg har i mange √•r fulgt kommunal- og folketingsvalg, som b√•de privatperson og samfundsfagsl√¶rer p√• Frederikshavn Gymnasium.

M√•ske husker jeg forkert, og m√•ske er det noget andet, nu hvor jeg selv f√łrer valgkamp, men jeg har da aldrig oplevet, at valgplakater fylder s√• meget i bybilledet. Tag eksempelvis et kig p√• Europavej.

Jeg synes, det er ret vildt, og jeg mener faktisk ikke, det er n√łdvendigt. Der er mange andre m√•der at kommunikere p√• i dag.

Jeg mener faktisk ogs√•, at det er lidt uanst√¶ndigt i en tid, hvor vi b√łr t√¶nke milj√ł og klima ind alt, hvad vi g√łr.¬†Jamen, du er jo en del af dette plakat-cirkus? Ja, og det har jeg det tr√¶ls med.

Kan du s√• ikke bare undlade at ops√¶tte dine plakater? Nej, og √©t enkelt parti kan heller ikke, men jeg vil foresl√•, at vi alle g√łr det. Jeg har noteret mig, at bl.a. S√łren Visti, SF har samme holdning.

P√• Fan√ł har partierne lavet en aftale om, at der ikke oph√¶nges plakater.

Det kan vi ogs√• g√łre. Det b√łr vi g√łre.

Jan Bjeldbak, Byrådskandidat for Venstre

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fælles nej til valgplakater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2022 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER