Fælles nej til valgplakater

Fælles nej til valgplakater

27. oktober 2021 - kl. 11:09 - af

Dette er min f√łrste valgkamp som kandidat, men jeg har i mange √•r fulgt kommunal- og folketingsvalg, som b√•de privatperson og samfundsfagsl√¶rer p√• Frederikshavn Gymnasium.

M√•ske husker jeg forkert, og m√•ske er det noget andet, nu hvor jeg selv f√łrer valgkamp, men jeg har da aldrig oplevet, at valgplakater fylder s√• meget i bybilledet. Tag eksempelvis et kig p√• Europavej.

Jeg synes, det er ret vildt, og jeg mener faktisk ikke, det er n√łdvendigt. Der er mange andre m√•der at kommunikere p√• i dag.

Jeg mener faktisk ogs√•, at det er lidt uanst√¶ndigt i en tid, hvor vi b√łr t√¶nke milj√ł og klima ind alt, hvad vi g√łr.¬†Jamen, du er jo en del af dette plakat-cirkus? Ja, og det har jeg det tr√¶ls med.

Kan du s√• ikke bare undlade at ops√¶tte dine plakater? Nej, og √©t enkelt parti kan heller ikke, men jeg vil foresl√•, at vi alle g√łr det. Jeg har noteret mig, at bl.a. S√łren Visti, SF har samme holdning.

P√• Fan√ł har partierne lavet en aftale om, at der ikke oph√¶nges plakater.

Det kan vi ogs√• g√łre. Det b√łr vi g√łre.

Jan Bjeldbak, Byrådskandidat for Venstre

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fælles nej til valgplakater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger