Ny Teknik- og Kulturdirektør er fundet

Ny Teknik- og Kulturdirektør er fundet

28. oktober 2021 - kl. 12:34 - af

Nu er der sat navn pü den person, der skal overtage posten som Teknik- og Kulturdirektør i Frederikshavn Kommune. Boie Skov Frederiksen tiltrÌder den 1. december, hvor han kommer fra en stilling som afdelingschef for erhverv og bÌredygtighed i Odense Kommune. Nür han rykker teltpÌlene op fra det fynske til det nordjyske, kommer han til en arbejdsplads, som han kender sÌrdeles godt.

Den nye direktør i Frederikshavn Kommune hedder Boie Skov Frederiksen. Fra 2015 til 2018 var han centerchef for Center for Teknik og Miljø i netop Frederikshavn Kommune. Nu vender han så tilbage til helt nye opgaver og en helt ny funktion – direktør i Frederikshavn Kommune med ansvaret for teknik- og kulturområderne.

– Jeg er virkelig glad for at fĂĽ lov til at vende tilbage. Der sker fortsat sĂĽ meget spĂŚndende, som jeg gerne vil vĂŚre en del af. I Frederikshavn Kommune vil man virkelig noget, og det vil virksomhederne ogsĂĽ. Her favner man det hele: turisme, fødevarer, det maritime og bĂŚredygtighed. Jeg glĂŚder mig til at fĂĽ fingrene ned i det hele, siger Boie Skov Frederiksen.

Det var et enigt ansÌttelsesudvalg, der pegede pü Boie Skov Frederiksen, som ny direktør.

– Jeg glĂŚder mig over, at vi fĂĽr Boie tilbage. Vi kender ham, som en dygtig leder, og han er klar til at fortsĂŚtte arbejdet for vĂŚkst og udvikling i vores kommune, siger borgmester, Birgit S. Hansen.

Vide rammer og højt til loftet

Boie Skov Frederiksen har tidligere vÌret afdelingschef i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og har siden 2018 vÌret i Odense Kommune, hvor han har haft ansvar for teknik, klima og miljø samt erhvervs- og ivÌrksÌtterservice.

– Frederikshavn Kommune er en arbejdsplads med vide rammer og høj til loftet. Medarbejderne er kompetente og dygtige, og jeg glĂŚder mig til at møde bĂĽde de ”gamle” kolleger og alle de nye, siger Boie Skov Frederiksen.

Boie Skov Frederiksen tiltrĂŚder den 1. december.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny Teknik- og Kulturdirektør er fundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger