René Dahl Andersen helt uden filter

René Dahl Andersen helt uden filter

28. oktober 2021 - kl. 10:39 - af

Tirsdag eftermiddag og aften blev der lyttet ekstra meget i festsalen på Frederikshavn Gymnasium, da René Dahl Andersen, tidligere betjent og PET agent var på besøg og fortalte sin historie om et liv på kanten, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Vi var gået sammen med FOA Frederikshavn, om det ene foredrag, da vi var sikre på, at rigtig mange ville have interesse for historien, og det fik vi ret i.

Gråzone er historien om René Dahl Andersen, der som ung og ideologisk politibetjent fra Hørby i Nordjylland, kom til København med en drøm om at komme ind i Københavns Politis Uropatrulje. Med talent, ambitioner, mod og en unik evne til at skabe relationer til kriminelle, kollegaer og levere resultater, gjorde han lynkarriere.

Han bliver hurtigt én af Politiets bedste på sit felt og headhuntes senere direkte af PET med efterfølgende specialuddannelse hos FBI i USA – for siden igen at blive sendt på ekstremt farlige og tophemmelige missioner i udlandet, som undercover agent, ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Et ualmindeligt farligt liv, der flere gange kunne have kostet ham livet, men kun fordi han er skarp, snu, og har mod og vilje til at tage chancer, overlever han.

Gråzone er en barsk historie fra en barsk verden, som kun meget få kender til! Om infiltrering af hårde kriminelle miljøer og arbejde, som undercover agent på farlige missioner. True crime, når det er bedst eller værst sikke en oplevelse alle de fremmødte fik. Rene lovede, at han kommer igen med Gråzone volume 2, lige pludselig, det glæder vi os til, slutter Lilly Pedersen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'René Dahl Andersen helt uden filter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger