Det Konservative Folkeparti: Sammen kan vi gøre en forskel

Det Konservative Folkeparti: Sammen kan vi gøre en forskel

30. oktober 2021 - kl. 7:32 - af

På et vælgermøde tidligere på måneden, hørte vi et af Socialdemokratiets støttepartier udtrykke, at det ikke er sundt for kommunen, at ét parti (uanset farve) har et absolut flertal i byrådet.
Der blev udtrykt bekymring for, at det ikke er godt for politikken, for de brede løsninger og for udviklingen. Vi er helt enige.

Det Konservative Folkeparti og de øvrige borgerlige partier i kommunen kan fremadrettet finde fælles værdier i forhold til den førte lokalpolitik. Også selv om vi hver for sig har hver vores prioriterede mærkesager. Sådan skal det være. Og det vil vi arbejde på med den styrke, som vælgerne beslutter den 16. november.

Sammen kan vi gøre en forskel med at arbejde for flere frie private valg til borgerne. Det er et område, som er en mulighed i Frederikshavn Kommune, og det bør undersøges nærmere. Ældreområdet med friplejehjem kunne være et af områderne. Sammen skal vi være med til at udvikle alle områder, uanset om det gælder arbejdsmarked, sundhed, klima eller kultur og fritid.

Borgmesteren har i et tidligere læserbrev udtrykt, at vi skal huske på, at et byråd efter valgkampen også fremover skal arbejde sammen. Sådan skal det også være, men tiden er inde til, at Socialdemokratiet ved nogle af de fremtidige opgaveløsninger går højre om for at nå målet og ikke kun venstre om.

Det Konservative Folkeparti vil fremadrettet og i respekt for de forskelligheder, der er blandt de borgerlige partier arbejde på at være med til at koordinere dette i fremtiden – og med John Lamp Henriksen som borgmesterkandidat.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det Konservative Folkeparti: Sammen kan vi gøre en forskel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger