Fremtidens foreningsliv – fra vision til virkelighed

Fremtidens foreningsliv – fra vision til virkelighed

7. november 2021 - kl. 6:39 - af

FUF og Idrætssamvirket har haft fornøjelsen af at arrangere tre velbesøgte vælgermøder i henholdsvis Skagen, Sæby og Frederikshavn.

15 kandidater fra syv partier stillede op og svarede på spørgsmål om foreningslivets udfordringer og kom med deres visioner for det gode fritidsliv i kommunen.

Ikke overraskende kom de kommunale tilskud til foreninger og idrætsanlæg til at fylde meget på møderne. Her lykkedes det faktisk at tale sig frem til en form for enighed om, at tilskudsordningen havde potentiale for forbedringer og idrætsanlæggene skulle have lige vilkår for driften.   

Men også bløde værdier, som anerkendelse af de frivillige kunne gøres bedre fra politisk hold.

Den nyligt offentliggjorte DIF – Danmarks Idrætsforbunds undersøgelse, hvor 35 foreninger gav kommunen dumpekarakterer, blev naturligvis ikke fejet ind under gulvtæppet. Flere af de fremmødte foreningsrepræsentanter fik lejlighed til at komme i dialog med politikerne og lufte deres synspunkter.

Møderne efterlader indtrykket af, at dialogen mellem foreninger, administrationen og det politiske system skal være bedre, så problemerne kan løses inden de vokser sig store.

Èn af paneldeltagerne blev så grebet af debatten, at han proklamerede, at hans første prioritet vil være en plads i Kultur- og Fritidsudvalget, hvis han bliver valgt.    

Så husk at stemme tirsdag den 16. november, og gerne på en kandidat der brænder for det frivillige foreningsliv.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fremtidens foreningsliv – fra vision til virkelighed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger