Vagn Aage Clemmensen sponserer Frederikshavn Havkajakklub

Vagn Aage Clemmensen sponserer Frederikshavn Havkajakklub

7. november 2021 - kl. 6:38 - af

Vagn Aage Clemmensen, der tidligere har drevet Nordtryk på Hånbækvej har valgt at sponsere Frederikshavn Havkajakklub med 3 nye havkajakker igennem sit holdingselskab – Clemme Holding.

Vagn Aage Clemmensen drev i mange år Nordtryk med stor succes og havde mange kunder rundt i hele landet. Vagn Aage var en dygtig bogtrykker og en dygtig forretningsmand.

Både i sin tid som ejer af Nordtryk og efterfølgende har Vagn Aage investeret i nye tiltag rundt i Frederikshavn kommune og har hjulpet med igangsætning og støtte til nye initiativer, når der har været folk med vilje, ideer og behov for lidt støtte og motivation. Vagn Aage har ikke været bange for at støtte nye, friske tiltag med såvel gode ideer og lidt økonomi.

Vagn Aage udtaler: ”Jeg har altid bakket op om gode, nye initiativer i min hjemby, jeg har aldrig været bange for at støtte op omkring nye ideer, og når der er folk bag, der vil yde en ekstra indsats for ideerne, så minder det mig om dengang, hvor jeg selv startede op med Nordtryk. Sådanne initiativer kan jeg kun bakke op omkring. Da jeg fik henvendelsen om støtte til Frederikshavn Havkajakklub, syntes jeg godt om ideerne omkring klubben, og jeg kender formanden for klubben fra tidligere og ved, at der er handlekraft bag ordene”.

Formand for Frederikshavn Havkajakklub – Hans Chr. Højslet – udtaler, at ”vi er enormt glade for den opbakning, vi har fået fra Vagn Aage Clemmensen, og at han støtter et sådant nyt initiativ i Frederikshavn. Jeg kender kun Vagn Aage som en mand, der altid har været en god støtte for mange initiativer rundt i Frederikshavn kommune. Vi sætter enormt pris på støtten fra Vagn Aage, og de nye havkajakker er taget i brug, og har allerede været på en hel del ture. Alle, der har roet i dem, har været rigtigt glade for dem”.

På grund af støtten fra Clemme Holding har Frederikshavn Havkajakklub kunnet købe 3 nye havkajakker fra KayakDesigns, der er et dansk firma, hjemmehørende i Vejle. Havkajakkerne er et nyt design, der først er frigivet i 2021.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vagn Aage Clemmensen sponserer Frederikshavn Havkajakklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger