Stjernetræf i aften i Arena Nord

Stjernetræf i aften i Arena Nord

8. november 2021 - kl. 6:06 - af

Der venter publikum i Arena Nord i Frederikshavn et regulært stjernetræf, når Vendsyssel Elite Badminton i aften får besøg af VIA Biler/Højbjerg i Badmintonligaen.

Som altid offentliggøres holdopstillingerne først tre timer før kampstart, men der er ingen tvivl om, at på papiret er det VEB’ mest interessante hjemmekamp i flere år.

Begge hold stiller op med adskillige landsholdsspillere. Aarhusianerne ventes at have spillere som Kim Astrup, Anders Skaarup Rasmussen, Hans-Kristian Vittinghus, Line Kjærsfeldt, Selena Piek og Rikke Sæby med til Frederikshavn.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen kommer med en frisk finaleplads fra Denmark Open.

VEB har for første gang i denne sæson Mathias Christiansen med. Han gennemgik en operation efter OL og var ikke med i sæsonens første fire kampe. VEB-spilleren var forrige weekend i finalen i French Open.

Hjemmeholdets Kirsty Gilmour viste også fin form i Denmark Open, hvor hun nåede semifinalerne – vel nok det bedste resultat i skottens karriere.

– Der er lagt op til en utrolig seværdig kamp med badminton på højt niveau. Vi glæder os meget og håber på mange tilskuere i Arena Nord, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Der er gratis entre i Arena Nord, hvor Nordicals er kampsponsor.

Der er ikke kun VEB og VIA Biler/Højbjerg, som glæder sig til kampen mellem nr. fem og tre i Badmintonligaen. Badminton Danmarks formand, Tore Vilhelmsen, og Carsten Werge, eliteansvarlig i hovedbestyrelsen, har meldt deres ankomst til Frederikshavn. Og ja, det er den mangeårige fodboldkommentator, som nu sidder i Badminton Danmarks hovedbestyrelse.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stjernetræf i aften i Arena Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger