Bliv klædt på til e-handel og digital markedsføring

Digitaliseringsekspert Jens Elung Jensen holder den 22. november oplæg om e-handel og digital markedsføring.

Bliv klædt på til e-handel og digital markedsføring

12. november 2021 - kl. 8:00 - af

Halvandet år med Covid-19 pandemien har sat turbo under forbruget online. Lokale iværksættere og selvstændige kan derfor blive klædt på til at få succes med deres online salg og markedsføring ved et gratis infomøde i Erhvervshus Nord den 22. november.

I 2020 steg forbruget i danske webshops med 15 % sammenlignet med 2019, viser tal fra Dansk Erhverv. Mange fysiske butikker begyndte at sælge via fx Facebook under nedlukningen. En del kastede sig ud i det uden forudgående viden:

“Vi har mange butikker og andre selvstændige, som under nedlukningerne tænkte nyt og gik i gang med at sælge via bl.a. Facebook. Dem vil vi gerne klæde endnu bedre på, så de ikke står alene i den nye hverdag”, fortæller Birgitte Christensen, erhvervskonsulent hos Erhvervshus Nord og koordinator for iværksætterforløbet StartUp Club.

Erhvervshus Nord inviterer derfor selvstændige samt små og mellemstore virksomheder til oplæg om e-handel og digital markedsføring den 22. november. Her vil ekspert i digitalisering og erhvervskonsulent ved Erhvervshus Nordjylland, Jens Elung Jensen, forberede deltagerne på at springe ud i at sælge online eller forbedre webshoppen samt markedsføre forretningen online.

Ifølge Birgitte Christensen, er iværksættere ofte fokuseret på selve kerneforretningen, og de er ikke altid obs på de digitale platforme:

“Som iværksætter har man mange kasketter på, da man ofte kun er sig selv til at løfte alle opgaver. Det er derfor ikke kun sin kerneforretning, man kan koncentrere sig om som iværksætter. Man er også nødt til at forholde sig til, hvordan man bliver synlig overfor nye potentielle kunder. Det er et helt afgørende parameter for at få succes med forretningen og i dag foregår en stor del af markedsføringen online. Vi har derfor arrangeret infomødet for både iværksættere og andre selvstændige, hvor man kan få indblik i digital markedsføring og e-handel”, fortæller Birgitte Christensen.

En af de lokale selvstændige, som ser frem til at blive klogere på digital markedsføring og e-handel, er Letta Bilde fra Keramikkunst i Sæby. Hun håber særligt at kunne udføre mange ting selv i stedet for at købe hjælp i dyre domme:

“Jeg glæder mig til at få et dybere indblik i SEO og markedsføring på nettet, og hvad jeg ellers selv kan gøre for at blive set og promovere min forretning på de sociale medier og ikke mindst min webshop. Jeg bliver jævnligt kontaktet af flere forskellige markedsføringsvirksomheder, der gerne vil sælge deres hjælp. Det er ret dyrt, og svært for en som mig, der ikke har meget forstand på det ift., hvad jeg skal vælge og om jeg skal betale dem for det. Så på det punkt håber jeg også at få lidt mere viden”.

Arrangementet er åbent for alle virksomheder og folk med en iværksætter i maven, og afholdes mandag den 22. november kl. 15.00 i Kattegat Siloen. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig og sker via www.erhvervshusnord.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv klædt på til e-handel og digital markedsføring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger