Dagplejen – et godt sted at være

Dagplejen – et godt sted at være

15. november 2021 - kl. 14:17 - af

Dagplejen er et godt tilbud til de små børn. Her opleves trygge rammer,  i hjemlige miljøer, hvor der kan være op til max. 5 børn i børnegruppen.

Det glæder mig, at jeg bl.a. på FB, kan følge med i de mange og forskellige oplevelser og aktiviteter børnene får i dagplejen, der bliver lavet græskarhoveder til Halloween, der er musik og leg, laver billeder med efterårsbalde og meget meget mere. Jeg har selv et barnebarn, der hver dag er glad for, at møde ind til en tryghedsgivende dagplejer og skønne legekammerater. 

Forleden så jeg også en af dagplejens karakteristiske Christianiacykler. I ladet  sad er fire glade børn med røde kinder. Også dagplejeren smilede. Mest nok fordi hun var sammen med fire søde børn. Men jeg bilder mig ind, at det også er pga. de forbedrede rammer, som vi fik vedtaget ved sidste budget. 

Vi har forbedret forholdene på 0-5 års området, og nu har vi også forbedret forholdene i dagplejen, ved at sende 3 mio over de næste to år til flere hænder. 

Med det er det muligt, at familiens dagplejer kan vente med at tage børn ind til lillesøster skal starte, hvis det er aktuelt. Og i det hele taget bliver det muligt at skabe mere ro og sammenhæng i hverdagen.”

Der glæder mig rigtig meget, da det også er en forbedring af dagplejernes arbejdsmiljø, og i sidste enden kommer det børnene til gode. 

Vores børn og unge er vores fremtid. 

Helle Mortensen 

Socialdemokratiet 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dagplejen - et godt sted at være' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger