Venstre trækker sig fra nattens konstituering

Venstre trækker sig fra nattens konstituering

17. november 2021 - kl. 16:41 - af

Venstre har med vælgernes opbakning sat et stærkt hold. Venstres kandidater ligger i top-12 af alle nye byrådskandidater og er således gået frem til Kommunalvalget. Gruppen har holdt første møde i formiddags og vi er enige om, at vi efter en netop veloverstået valgkamp, hvor vi har mødt borgere i alle kommunens byer, har vigtige opgaver at løse. Vi har lyttet til borgerne, og det står klart, at der virkelig er mange områder, som skal have Venstres fokus de næste 4 år.

Venstre trækker sig derfor af nattens konstituering og takker dermed nej til en formandspost udtaler gruppeformand Mette Hardam. Det gør vi for at vi kan hellige os muligheden for at løse kommunens udfordringer bedst muligt. Vi står udenfor konstitueringen, da vi oprigtigt mener, at det er det bedste udgangspunkt for at honorere Venstres vælgere og samtidig servicere borgerne i Frederikshavn Kommune bedst muligt. Venstre ønsker at være en fri opposition. 

”Venstre forbeholder sig krudtet til at være fri opposition og det må vi aldrig sætte til salg for en formandspost”, fortsætter Mette Hardam.

Venstre ønsker det brede samarbejde – det har vi vist i handling i den seneste byrådsperiode og dette vil vi også være garant for fremadrettet, selvom vi står udenfor konstitueringen. Det handler ikke om, at Venstre ikke vil samarbejde, men om at man ikke indleder og indbyder til samarbejde på den måde konstitueringen er foregået.

Forhandlingerne bar præg af, at det som blev tilbudt Venstre ville medføre en række bindinger, som ikke stemmer overens med det som vi har hørt i valgkampen blive efterspurgt af borgerne. Venstre vil ikke gå på kompromis med vores politik.

Venstre glæder sig til at være et frit borgerligt parti.

Venstres nye byrådsgruppe består af: (parentes = stemmetal)

Mette Hardam (1.543)

Peter Sørensen (783)

Lone Haugaard (544)

Asger Mortensen (462)

Jens Borup (349)

Jan Bjeldbak (341)

En kommentar til “Venstre trækker sig fra nattens konstituering” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Venstre trækker sig fra nattens konstituering”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre trækker sig fra nattens konstituering' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger