Ladestandere til elbiler i Frederikshavn Boligforening

Ladestandere til elbiler i Frederikshavn Boligforening

24. november 2021 - kl. 15:42 - af

I Frederikshavn Boligforening har man lige nu gang i en ambitiøs udrulning af ladestandere til elbiler i foreningens forskellige afdelinger.

I takt med den grønne omstilling, der ses i samfundet ønsker Frederikshavn Boligforening også at udvikle flere bæredygtige initiativer. De har siden 2012 haft en ambitiøs energipolitik, men der er nu et øget fokus på at gå i en klimavenlig retning.

Et af de initiativer, der skal sikre en bæredygtig udvikling er flere ladestandere til elbiler i boligforeningens forskellige afdelinger. Dette sker også på baggrund af et stort ønske fra beboere, og dette vil Frederikshavn Boligforening selvfølgelig også gerne imødekomme.

De første ladestandere blev opsat i 2018, og der er i dag mulighed for ladning af elbiler i afdeling 12 – Hånbæk, afdeling 48 – Ørnevej, afdeling 45 – Sæby Strand, afdeling 22 – Midtpunkt og afdeling 1 – Vinkelgården. Afdelingerne har tilsammen i dag 6 ladestander og mange flere er på vej.

Betjeningen foregår via appen Monta, hvor man nemt og overskueligt kan kontrollere opladningen af sin bil. En brochure og vejledning til brug af systemet kan hentes på Frederikshavn Boligforenings hjemmeside.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ladestandere til elbiler i Frederikshavn Boligforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger