Rejsebureau udvider med populært koncept og har fokus på det nære

Rejsebureau udvider med populært koncept og har fokus på det nære

1. december 2021 - kl. 11:33 - af

Den nordjyske rejseaktør NILLES Rejser har det seneste år haft stor succes med blandt andet mindre fjordkrydstogter i dansk farvand og kan efter en række udfordrende corona-år gå på juleferie med sorte tal på bundlinjen. NILLES oplyser, at rejselysten blandt gæsterne fortsat er stor, og rejsebureauet udvider således populært koncept til at omfatte flere destinationer og fokuserer på det nære for at opretholde den positive udvikling.

Coronapandemien har fået danskernes øjne op for ferie i eget land, og det har blandt andet fået nye ferieformer til at blomstre. En ny undersøgelse fra VisitDenmark omkring danskernes ferieadfærd i højsæsonen viser, at 68 procent af danskerne holdt ferie i Danmark sammenlignet med 66 procent i 2020. Danskerne har således holdt fast i Danmark som feriedestination på trods af grænseåbninger, og det kan man nikke genkendende til hos NILLES rejser, som blandt andet har haft stor succes med mindre fjordkrydstogter i dansk farvand.

– Vi har det seneste år oplevet spirende rejseaktivitet blandt eksisterende såvel som nye gæster, der ikke tidligere har rejst med NILLES. Det betyder, at vi i år kan ånde lettet op og gå på juleferie med sorte tal på bundlinjen. Det havde vi ikke turde håbe på for et år siden, siger Miriam Bisgaard Christiansen og fortsætter:

– Vi har derudover brugt tiden på at skabe nye spændende rejser. I 2021 har vi f.eks. haft premiere på vores krydstogter i danske farvande, hvor vi nyder Danmark fra sin flotteste side med de historiske skonnerter Fulton og Maja. Det er en helt ny type rejser, som vores gæster har taget rigtig godt imod, og på den måde har det seneste år åbnet vores øjne for nye måder at opleve verden og skabe oplevelser på.
Stor rejselyst, men det nære trækker i os
Ifølge rejsedirektøren oplever de stadig stor rejselyst fra gæsterne, der dog i højere grad end tidligere retter blikket mod rejsemål tættere på eller i Danmark. Denne tendens bekræftes af analyser fra VisitDenmark, som viser, at næsten hver anden overvejer eller planlægger en ferie i Danmark inden for de kommende 6 måneder, og flere har allerede booket ferien.

– Vi oplever generelt stor rejselyst fra vores gæster, men ønsket om tryghed og nærhed fylder meget. Derfor fokuserer vi meget på de nordatlantiske rejsemål, ligesom vi udvider vores populære krydstogtkoncept til både den norske og svenske skærgård. Derudover kommer vi fortsat til at opretholde et stort momentum i Danmark, hvor vi har fordoblet udbuddet af oplevelser sammenlignet med før corona.

NILLES udvider desuden med en række spændende nyheder i deres nye rejsekatalog, som netop er kommet på gaden. Nyhederne omfatter blandt andet fjordkrydstogter, rundrejser i Finland samt nye oplevelser i Danmark, herunder royale rundture i Kongernes København, Hamlet under åben himmel i Helsingør og en tre-dags tur med besøg i Danmarks smukkeste haver.
Derudover understreger rejseselskabet, at der fortsat vil være rig mulighed for udlandsrejser til de gæster, der savner de sydenlandske himmelstrøg – herunder rejser med direkte fly til blandt andet Italien, Spanien og Portugal.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rejsebureau udvider med populært koncept og har fokus på det nære' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger