Ældrerådsvalget går ind i den sidste uge

Ældrerådsvalget går ind i den sidste uge

2. december 2021 - kl. 7:36 - af

Valget af det næste Ældreråd i Frederikshavn Kommune er gået ind i sin sidste uge. Undervejs er der lavet tekniske justeringer, så det nu er lettere at stemme.

Der er ingen risiko for coronasmitte, når du skal stemme til Ældrerådsvalget i Frederikshavn Kommune. Det foregår nemlig fra egen computer eller telefon. Til gengæld har tekniske udfordringer præget valgets første uge. De er løst nu, så det er lettere at stemme.

– Vi er blevet opmærksomme på, at enkelte vælgere er stødt på et krav om en kode, de ikke har fået. Det er rettet nu, så det er blevet lettere at afgive sin stemme. Nu kan vælgerne logge ind med deres NemID, fortæller valgansvarlig Marianne Lessèl fra Frederikshavn Kommune.

Det er anden gang, at Frederikshavn Kommune afholder valg til Ældrerådet digitalt. Sidste gang var valgdeltagelsen 80 procent blandt de vælgere, der fik stemmesedlen i e-Boks.

– Vi er slået lidt ud af kurs sammenlignet med sidste gang, men jeg håber, at vi kan indhente det tabte. Vores samfund er jo blevet langt mere digitalt de seneste fire år. Og nu kan man enten starte i sin e-Boks eller på kommunens hjemmeside, siger Marianne Lessèl.

Ældrerådet i Frederikshavn Kommune består af ni demokratisk valgte medlemmer. De 20.999 stemmeberettigede har frem til den 6. december kl. 8.00 til at afgive deres stemme. Hvis du er fritaget fra digital post, skal du brevstemme til valget.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrerådsvalget går ind i den sidste uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger