Tryghed skaber vi sammen og FOF går forrest

Tryghed skaber vi sammen og FOF går forrest

2. december 2021 - kl. 11:32 - af

Op til weekenden mødtes FOF Vendsyssels bestyrelse, og et vigtigt punkt var, hvordan aften- og fritidsskolen stiller sig overfor den lov, som giver virksomheder lov til at kræve et gyldigt Coronapas af deres ansatte?

Vi har været vant til, at restriktioner og påbud osv. vedrørende Corona kommer fra regering, ministerium eller myndighed.

I øjeblikket vides det ikke, om der kommer et fælles udspil fra Oplysningsforbundenes Fællesråd som retningsgivende for aftenskolerne; men uanset, så er det kun FOF-Vendsyssels egen bestyrelse, som kan beslutte. Det ansvar har bestyrelsen taget på sig og sådan stiller FOF-Vendsyssel sig:

”Vi vil sidestille os med statslige arbejdspladser og gå forrest, og når vi stiller krav om Coronapas fra vores undervisere, er det et kvalitetsstempel overfor vores kursister. Som et led i “tryghed skaber vi sammen” er det besluttet i FOF-Vendsyssel, at undervisere, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer har et gyldigt Coronapas, når de er på arbejde.”

Det nye krav fra i mandags om, at der skal vises Coronapas ved arrangementer, gælder for arrangementer med over 100 deltagere, i FOF’s tilfælde typisk et foredrag eller en af de større højskoler. Derudover er der ikke krav om, at deltagere skal vise Coronapas – f.eks. ved deltagelse på kurser.

”I dette efterår har vi været så heldige, at mange deltager på masser af kurser i aftenskolen, går til foredrag og går på FOF Højskolerne. Heldet styrkes selvfølgelig af, at mange er vaccinerede, og at alle passer på sig selv og hinanden med håndsprit og følger de generelle råd. I FOF-Vendsyssel glæder vi over, at alle vil det gode!” lyder det fra skoleleder Kirsten Højrup.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tryghed skaber vi sammen og FOF går forrest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger