Flere tilfældige blufærdighedskrænket

Flest – 81 børn mod sidste gang 78 – er indskrevet på Frydenstrand.

Flere tilfældige blufærdighedskrænket

7. december 2021 - kl. 15:45 - af

Nordjyllands Politi efterlyser aktuelt en gerningsmand til tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse begået inden for kort tid i Frederikshavn. Ring 114 med oplysninger.

Alle tre forhold er begået i går, d. 6. december 2021, i tidsrummet kl. 1730-1805 – og de er alle sket på adresser i Frederikshavn.  

I det første forhold blev  tre piger på 10 år krænket, idet gerningsmanden fremviste sin penis. Dette forhold er sket ved kælkebakken ved Søparken i Frederikshavnen kl. 17.30. I det andet forhold, cirka kl. 1800, blev en 24-årig kvinde krænket, idet gerningsmanden fremviste sin penis, mens han onanerede. Forholdet skete på Engparken ligeledes i Frederikshavn. 

I det tredje forhold, cirka kl. 1805, blev en 12-årig dreng og en 12-årig pige krænket, idet gerningsmanden blottede sin penis. Dette forhold skete ved stien ved Frydenstrandsskolen i Frederikshavn. 

Vidner har i det første forhold beskrevet den formodede gerningsmand som mand, ca. 30 år, spinkel af bygning, dansk af udseende, mørkeblå/sort jakke med hætte, grå arbejdsbukser. Medbragte en cykel, der muligvis var en mountain bike. I det andet forhold er der afgivet en lignende beskrivelse.  

Lederen af efterforskningen af sagen, politikommissær  Carsten Straszek, oplyser, at det er politiets opfattelse, at  det kan være samme gerningsmand, idet alle tre forhold er sket inden for et kort tidsrum, ligesom det er sket inden for et lille geografisk område – og gerningsmandens adfærd i hvert forhold har en række ligheder. 

”Vi tager den slags anmeldelser meget alvorligt, og vi har indledt efterforskning for at få identificeret og pågrebet den formodede gerningsmand,” siger Carsten Straszek, der opfordrer alle med oplysninger i sagen til at ringe til politiet på 114. 

Politikommissæren fortsætter: ”Vi har et større efterforskningsarbejde foran os, fordi vi skal have afhørt ofrene i sagen, og det tager tid, blandt andet fordi børnene skal videoafhøres.” 

Politikommissæren oplyser desuden, at forebyggelsesbetjente fra Frederikshavn vil være til stede i områderne omkring gerningsstederne for at skabe tryghed for de borgere, der færdes der. 

”Og man er velkommen til at rette henvendelse til dem, hvis man er utryg,” understreger Carsten Straszek. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere tilfældige blufærdighedskrænket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger