Sidste chance for at spare ekstraordinært på fjernvarmetilslutning

Sidste chance for at spare ekstraordinært på fjernvarmetilslutning

7. december 2021 - kl. 5:36 - af

Går du med tanker om at skifte til fjernvarme? Så er det NU, du skal slå til. Inden årsskiftet kan du få 22.000 kr. i rabat på tilslutningsbidraget.

Frederikshavn Varme A/S tilbyder året ud en ekstraordinær stor rabat på tilslutning af fjernvarme, hvis du skrifter fra en anden varmekilde.
Vælger du fjernvarme, vælger du en sikker og langtidsholdbar løsning med minimalt vedligehold og færre omkostninger. Du vælger også grønt – fjernvarmen er nemlig skånsom for vores miljø i og med, at 35 % af varmen bliver leveret fra vores affaldskraftvarmeværk. Det resterende del af varmen producerer Frederikshavn Varme på en eldreven varmepumpe.

Forventer et fald i fjernvarmeprisen
Desværre ser vi, at priserne på hele energimarkedet stiger markant, og selvom der er varslet stigning i fjernvarmeprisen, er det fortsat en billigere opvarmningsform end fx oliefyr og naturgas. Der er flere faktorer, som påvirker fjernvarmeprisen, men det er både Frederikshavn Varmes og rådgivernes forventning, at det er et forbigående problem, og at prisen vil falde igen i løbet af foråret 2022.

Skal din bolig kobles til fjernvarmen?
Rabatten ydes kun, hvis aftalen er indgået inden den 31. december 2021. Herefter er prisen for tilslutning 27.500 kr. inkl. moms. I tilslutningsprisen indgår 15 meter stikledning, alt grave- og rørarbejde fra hovedledningen og frem til den indvendige side af ydermuren samt tilslutning af hovedhaner og måler. Du kan få yderligere rabat, hvis du selv foretager gravearbejdet.

Vil du vide mere om dine muligheder for at skifte til fjernvarme, er du velkommen til at booke et gratis og uforpligtende møde. Det gør du ved at sende en sms til 1919 med teksten ”varme” og dit navn. Herefter bliver du kontaktet af Frederikshavn Varme. Du kan læse mere om fjernvarmen på hjemmesiden, https://www.forsyningen.dk/Privat/Varme/Skift-til-fjernvarme.

Flere vælger fjernvarme
Frederikshavn Varme har ydet den ekstraordinære rabat hele året og har fået ca. 185 nye kunder. En meget stor del har valgt at skifte til den miljøvenlige fjernvarme, og resten er nyudstykninger.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste chance for at spare ekstraordinært på fjernvarmetilslutning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger