Sol og Strand åbner for ansøgninger til ”Lokal Håndsrækning”

Sol og Strand åbner for ansøgninger til ”Lokal Håndsrækning”

31. december 2021 - kl. 6:03 - af

Sol og Strand donerer en million til velgørende foreninger – og åbner for ansøgninger til ”Lokal Håndsrækning” i Skagen, Frederikshavn og Sæby. 

To donationer på en million kroner støtter lokale projekter og ti humanitære organisationer. 

Sol og Strand Feriehusudlejning i Skagen, Aalbæk, Jerup, Bratten og Sæby åbner fra nytår for lokale ansøgninger til ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2022”, som støtter små og store projekter i lokalområdet.

Det sker samtidig med, at Fonden Sol og Strand – der ejer Sol og Strand Feriehusudlejning – for andet år i træk netop har uddelt en million kroner til 10 humanitære organisationer i Danmark.

Således modtager ADHD-foreningen, Bedre Psykiatri, DGI, Skyggebørn, Børnesagens Fællesråd, Angstforeningen, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Læger Uden Grænser, Det Kærlige Måltid og Den Danske Hyderabad Fond i år hver 100.000 kroner fra Fonden Sol og Strand. 

Det fortæller Sol og Strands lokale bureauchef i Skagen, Brian Kristensen, og ejerrådgiver Christian Heilesen, der står for den daglige kontakt til ejere af sommerhuse og ferieboliger fra Skagen til Sæby.

-Nu åbner vi for ansøgninger til ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning”, hvor vi hvert år uddeler en million kroner til lokale projekter langs Danmarks kyster, hvor vi hvert år udlejer 6.500 private sommerhuse og ferieboliger til danske og udenlandske feriegæster, siger Brian Kristensen.

– Gennem den ”Lokale Håndsrækning” støtter vi hvert år en række lokale projekter, der er med til at løfte vores lokale destinationer, så både vores feriegæster, husejere og lokalsamfundet kan nyde dem. Og jeg opfordrer alle foreninger og ildsjæle, der har gode ideer eller allerede er i gang med at udvikle deres lokalsamfund gennem små eller store projekter, til at sende en ansøgning om støtte fra den ”Lokale Håndrækning”, siger bureauchef Brian Kristensen.

Ansøgning om støtte til lokale projekter gennem den ”Lokale Håndsrækning” skal ske inden 27. februar.

Derefter er det ejerne af de sommerhuse og ferieboliger, Sol og Strand lejer ud, der afgør, hvilke lokale projekter, der får støtte. Der er 30.000 kroner til rådighed projekter fra Skagen-bureauet, der betjener hele området fra Skagen til Sæby.

Ejerrådgiver Christian Heilesen glæder sig over, at Sol og Strand gennem den ”Lokale Håndsrækning” og fondens donationer bidrager til at gøre en forskel både i lokalsamfundet og for mennesker, der har det svært.

-Jeg er ret stolt over at være en del af en virksomhed, der gerne vil give tilbage til lokalsamfundet. Det er jo en af fordelene ved at Sol og Strand er ejet af en dansk fond med velgørende formål, der hvert år deler ud af vores overskud, siger Christian Heilesen.

Nærmere oplysninger om Sol og Strands ”Lokale Håndsrækning” kan findes på sologstrand.dk

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sol og Strand åbner for ansøgninger til ”Lokal Håndsrækning”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger