Bliv en bedre leder – 8 kursusdage på 8 uger

Bliv en bedre leder – 8 kursusdage på 8 uger

28. januar 2022 - kl. 11:19 - af

Snart starter Organisation & Arbejdspsykologi på Frederikshavn Handelsskole – du kan stadig nå at komme med og få udbygget dine lederevner.  

En køretur til Aalborg eller Aarhus kan være lang i en travl hverdag for at videreuddanne sig og det koster arbejdspladsen ekstra tid at sende medarbejderne væk på videreuddannelse. Heldigvis kan du bare sætte GPS’en til Frederikshavn Handelsskole. Den 9. februar starter akademifaget i ledelse – Organisation & Arbejdspsykologi – nemlig op. Et modul, der klæder dig på til at omsætte teori til praksis med fokus på organisation og arbejdskultur, trivsel og motivation samt strategiske værktøjer.

– Det er en god måde at bygge noget teori på din erhvervserfaring. Kurserne har stor værdi for vores deltagere, fordi de får indblik i de mange forskellige ledelsesstile, de får mulighed for at knytte teorien op på deres egen hverdag, og på den måde bliver de rustet til at skabe forandring, håndtere konflikter og drive udvikling i deres egen virksomhed. Allerede nu har vi god opbakning fra det lokale erhvervsliv, men der er stadig ledige pladser på dette modul, fortæller Katrine Skaarup Andersen, udviklingskonsulent på Frederikshavn Handelsskole

I 2021 gennemførte Frederikshavn Handelsskole også forskellige ledelsesforløb med stor succes. Max Muhlig slagtermester hos Danish Crown har deltaget:

– Jeg har fået nogle værktøjer, som jeg kan bruge i min hverdag fx. omkring medarbejderinddragelse. Jeg håber på at blive en meget bedre leder på sigt. Jeg kan helt sikkert anbefale kurserne. Jeg har fået nogle nye gode værktøjer og har draget nytte af at møde de andre deltagere på kurset. 

Selve forløbet strækker sig over 8 uger hvoraf, der er 8 kursusdage. Som virksomhed har man mulighed for at søge SVU, som er økonomisk støtte, som dækning for den arbejdsindtægt, man taber ved at uddanne sig i arbejdstiden. Derudover har man også mulighed for at søge omstillingsfonden og få op til 10.000 kr. om året til videreuddannelse. 

Man kan læse mere om akademikurserne på Frederikshavn Handelsskoles hjemmeside: https://fhavnhs.dk/kurser/kursus-og-uddannelsesudbud-2022/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv en bedre leder – 8 kursusdage på 8 uger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger