Hærdet 2,0 – Sådan Rene Dahl Andersen

Hærdet 2,0 – Sådan Rene Dahl Andersen

3. februar 2022 - kl. 6:56 - af

FOA Frederikshavn og Frederikshavn Teaterforening holdt det løfte de gav gæsterne til 1,0 i september og igen var der fuld opbakning, sikke en aften på Gymnasiet.​

René Dahl Andersen er kommet virkelig godt fra start. Vi er blot, en af mange arrangører der i den grad har taget Rene til os. Han er nærværende, ærlig og total lige til, man kan kun holde af ham.

De barske historier fra Istedgade, Irak og andre brændpunkter i den store verden, gav os stof til eftertanke, og vi kom helt tæt på.

Vi fik et indblik i en pushers liv, et liv med kun én ting in mente – det næste fix for den narkoman han skulle skaffe stoffer til. En rå verden med masser af sorg, udfordringer, men med et sammenhold blandt kollegaer som man kun kan drømme om, de var der for hinanden.

Vi kom dybt ned i historierne, dybt ned i de mange tragedier og i den kærlighed der for Rene har været en udfordring af og til.

Foredraget handlede også om, hvordan det var at komme fra en stille nordjysk landsby til den hårde stenbro i Hovedstaden – fra bonderøv til betjent, om hvordan samarbejdet foregik med en meddeler fra det kriminelle miljø og den hårfine grænse, der er i samarbejdet, hvor meget kan gå rigtig galt samt om arbejdet i udlandet som professionel lejesoldat og som undercover agent for PET.

Rene er nu landet der hvor han kan mærkes sig selv, omgivet af sin families kærlighed, som han sætter enormt pris på, for som han sluttede af med at sig, du skal tage ansvar for dig selv, igen andre kan.

Tak Rene fordi vi fik lov, slutter Lilly Pedersen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hærdet 2,0 - Sådan Rene Dahl Andersen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger