Åbent hus på Frederikshavn Gymnasium

Åbent hus på Frederikshavn Gymnasium

9. februar 2022 - kl. 8:27 - af

Torsdag den 10. februar kl. 19.00 inviterer Frederikshavn Gymnasium alle interesserede til åbent hus på Kærvej 1.

Overvejer du at tage en ungdomsuddannelse i gymnasiet på STX, HF eller Maritim Student, så er åbent hus en god lejlighed til at se nærmere på den skole, der kan blive en spændende del af din hverdag i de kommende år.

”Vi havde håbet at kunne afholde det traditionelle åbent hus i januar, men da det ikke var muligt, er vi glade for at kunne byde inden for på torsdag. Vores åbent hus plejer at være velbesøgt og vores gæster plejer at være glade for muligheden for at komme helt tæt på undervisningen og mærke atmosfæren i huset”, fortæller rektor Thomas Svane.

Aftenen begynder med en orientering og underholdning i gymnasiets festsal, hvorefter nogle af gymnasiets nuværende elever leder mindre grupper af gæster rundt til besøg i forskellige klasser, hvor gæsterne kan overvære undervisning i nogle af gymnasiets fag. På vejen rundt kan eleverne også fortælle om studieture, fester, skoleturneringer og meget andet, der foregår på gymnasiet.

Efter besøgene i klasserne går turen tilbage til festsalen, hvor både studievejledere, elever og lærere kan svare på spørgsmål om den studieretning, fagpakke eller de fag, der har særlig interesse.

Gæsterne kan også få en snak med sportslig koordinator på Sportsakademiet, Brian Høj, om mulighederne for at kombinere sport på højt niveau med en uddannelse på Frederikshavn Gymnasium.

Projektkoordinator Niklas Knokgaard vil på samme måde stå til rådighed, hvis interessen i stedet handler om uddannelsen Maritim Student, som udbydes på både HF og STX og i tæt samarbejde med Martec.

”De senere år har vi oplevet en stigende søgning til alle vores uddannelser, og vi tager det, som en anerkendelse af alt det spændende, der foregår på gymnasiet. Vi er seriøse omkring undervisning og læring, men vi er meget bevidste om, at der skal mere til. Vi plejer at sige det sådan, at her bliver de unge ikke bare til noget – de bliver også til nogen” afslutter Thomas Svane, der ser frem til en herlig torsdag aften med masser af spørgsmål til fremtiden fra de unge mennesker.

Der er ansøgningsfrist til ungdomsuddannelserne den 1. marts.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på Frederikshavn Gymnasium' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger