Hvem skal kåres til Velfærdens Talent 2022?

Hvem skal kåres til Velfærdens Talent 2022?

18. februar 2022 - kl. 14:36 - af

Julia Suksarn Hansen, der er SOSU-assistent og praktikvejleder i Frederikshavn Kommune, blev kåret til Velfærdstalent 2021. Nu spejder PenSam og FOA Ungdom efter nye, unge velfærdstalenter.

I maj 2021 blev den nyuddannede SOSU-assistent og praktikvejleder, Julia Suksarn Hansen kåret, som en af i alt 100 Velfærdstalenter af pensionsselskabet PenSam og FOA Ungdom. Det blev hun, ”fordi hun er autentisk, dygtig og har hjertet på rette sted. Hun repræsenterer faget på en særlig måde og er den bedste rollemodel for vores kommende medarbejdere”, lød det i indstillingen. Nu er PenSam og FOA Ungdom på udkig efter nye unge talenter under 36 år, som gør en forskel og yder en særlig indsats.

– Det er vigtigt, at vi sætter fokus på nogle af samfundets allervigtigste fag. Det er et stort ønske, at politikerne vil være med til at passe på medarbejderne og skabe arbejdspladser, hvor alle talenter kan blomstre inden for kernevelfærden. Det er den eneste måde, vi kan fastholde og udvikle medarbejdere, der inspirerer i hverdagen. Her er de unge også med til at inspirere andre unge til at arbejde på velfærdsområderne, og derfor er Velfærdens Talent 100 en vigtig kampagne, udtaler Louise Krüger Nielsen, formand for FOA Frederikshavn.

I Frederikshavn Kommune, hvor der politisk er sat en målrettet indsats i gang for at fastholde og rekruttere nye elever og medarbejdere på velfærdsområderne, er der stor opbakning til Velfærdens Talent 100:

– Vi har så mange dygtige og dedikerede medarbejdere i alle aldre, der hver dag gør en forskel for vores borgere i Frederikshavn Kommune. Dem vil vi gerne hylde for deres indsats, og for at de har valgt at arbejde hos os. De unge talenter er vigtige forbilleder for andre unge, der overvejer deres uddannelsesvalg, og vi har brug for, at mange flere vælger en velfærdsuddannelse, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

Nominér et velfærdstalent

Alle kan nominere et ungt talent under 36 år, der arbejder inden for velfærdsområderne. Personen kan eksempelvis arbejde som SOSU-assistent eller –hjælper, pædagogmedhjælper, pædagogisk assistent eller beredskabsassistent.

– Velfærdsområderne er udfordret på at kunne tiltrække de medarbejdere, vi har brug for i fremtiden. Velfærdens Talent 100 er med til at sætte spot på hverdagens helte, der gør en forskel for de mest sårbare i vores samfund. Kender du et ungt velfærdstalent, så send en nominering, lyder opfordringen fra borgmester Birgit S. Hansen.

Man kan nominere kandidater til Velfærdens Talent 100 indtil 1. april 2022. Alle nomineringer vurderes af et dommerpanel, der består af repræsentanter fra PenSam og FOA. Dommerne vil lægge vægt på den skriftlige begrundelse for den nomineredes faglighed. Velfærdstalenterne hyldes på Christiansborg mandag den 16. maj 2022.

Læs mere Velfærdens Talent 100 og nominér din kandidat på Velfærdens Talent 100 – 2021 – PenSam.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvem skal kåres til Velfærdens Talent 2022?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger