Tjen penge på skrabelodssalg – mens du hjælper børn med diabetes

Tjen penge på skrabelodssalg – mens du hjælper børn med diabetes

22. februar 2022 - kl. 16:22 - af

Diabetesforeningens Forårslotteri er i fuld gang. Skoleklasser, sportsklubber og foreninger kan nu tilmelde sig skrabelodssalget og tjene penge til fælleskassen, mens de støtter diabetessagen.

Salg af skrabelodder for Diabetesforeningen er en nem måde at tjene penge til egne formål, mens du støtter en god sag. Et skrabelod koster 30 kroner, og sælgerne tjener hele 14 kroner pr. lod.  Med gratis returret af usolgte lodder, salg fx via MobilePay og lang salgsperiode er det nemt og risikofrit at deltage.

  • I 2021 deltog tusindvis af landets børn og unge i vores skrabelodssalg og tjente mere end 4 mio. kr. til fælleskassen og formål som lejrture, nyt udstyr og sportsrejser, mens de havde det sjovt sammen og støttede diabetessagen. Med vores tips og vejledninger til sælgerne har vi fokus på, at alle får gode oplevelser med salget, siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef.

Overskuddet fra lotteriet går til Diabetesforeningens arbejde med at hjælpe blandt andre børn med type 1-diabetes og deres familier. Børn som Olivia på ni, der er på Forårslotteriets lodder.

  • Olivia var kun fem år, da hun fik type 1-diabetes. En sygdom, der kræver, at forældrene er på 24/7. Når man køber og sælger lodder for Diabetesforeningen, hjælper man børnene og deres familier få rådgivning, kurser og netværk til et bedre liv med diabetes. Og man støtter oplysning, forebyggelse og forskning i diabetes, siger Sebastian Erbo Hoffmann.

Lørslev Friskole – 8. klasse var blandt dem, der deltog i skrabelodssalget for Diabetesforeningen i Efterårslotteriet 2021. De solgte 735 lodder og indsamlede i alt 22050 kr. – heraf 10290 kr. til dem selv.

Kom nemt og hurtigt i gang: Tilmeldingen er åben på www.diabetes.dk/lotteri og tlf. 63 12 90 17.

Salgsperioden er startet – og varer frem til den 24. juni 2022.

Bil, drømmerejse og ferieophold på højkant

I Forårslotteriet er der mere end 5.800 gevinster på lodderne til en samlet værdi af over 1 mio. kr. Heriblandt en Toyota Yaris 1,0 Active til en værdi af 159.990 kr. inkl. levering, et rejsegavekort på 50.000 kr. fra Apollo samt ferieophold fra Sol og Strand.

Hver uge får otte børn i Danmark type 1-diabetes

Sygdommen rammer tilfældigt og kan hverken helbredes eller forebygges. Med type 1-diabetes mister kroppen evnen til at producere det livsnødvendige hormon insulin, og tilværelsen vendes på hovedet – for barnet og hele familien.

Læs mere på https://diabetes.dk/diabetes-1/fakta-om-type-1

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tjen penge på skrabelodssalg – mens du hjælper børn med diabetes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger