Thea kalder alle Instax elskere

Thea Bom Rasmussen

Thea kalder alle Instax elskere

26. februar 2022 - kl. 8:08 - af

Thea Bom Rasmussen er elev i Foto Click i S√¶by. F√łr hun for alvor kan kalde sig fotohandler/salgsassistent med speciale i foto, skal hun afholde fagpr√łve. I den forbindelse s√¶tter Thea fokus p√• sortimentet fra Fujifilm, som bl.a. er Instax kameraer, Instax printere og tilbeh√łr.

РJeg har valgt Fujifilm, fordi det er nogle rigtig spændende og flotte produkter, som jeg rigtig gerne vil dele min viden og begejstring omkring. Produkterne er let at bruge og man kan være kreativ med både filtre, collager, tekster og meget mere. Desuden har de super smukke farver, fortæller Thea.

Instax polaroidkameraer er i forvejen rigtig popul√¶re iblandt konfirmander og generelt unge mennesker. Thea vil dog mene, at kameraerne er for alle, som har lyst til at forevige sine oplevelser med et √łjebliksbillede.

РDet retro er blevet meget populært igen specielt engangskameraer, som jeg også sælger, siger Thea.

Kig gerne forbi Foto Click S√¶by i perioden fra den 1. marts til den 21. marts og f√• en sp√¶ndende snak med Thea omkring de l√¶kre produkter fra Fujifilm. F√łlg desuden med p√• Facebook (Click S√¶by), hvor der l√łbende vil blive opdateret omkring forl√łbet samt bliver der oprettet en webshop med produkterne.

I den n√¶vnte periode er der en konkurrence, som man kan deltage i ved bes√łg i butikken. Desuden vil der v√¶re flere forskellige tilbud. Derudover er det muligt at komme forbi og printe sit yndlingsbillede helt GRATIS p√• Instax Mini Link printeren via telefonen (begr√¶nset omfang).

Fredag den 11. og 18. marts kl. 13 Р15:30 vil Thea være at finde i Meny Sæby. Her står hun klar til at fortælle om de flotte produkter fra Fujifilm og disse dage, vil der være et eksklusivt tilbud på Instax film både med 10 og 20 stk.

РJeg skal aflevere min opgave om Fujifilm den 6. april og jeg skal forsvare den til mundtlig eksamen den 21. april, lyder det fra en spændt Thea.

Hvis alt går som planlagt, er Thea Bom Rasmussen udlært fotohandler/salgsassistent med speciale i foto den 30. april efter 1,5 års uddannelse. Den korte uddannelse skyldes merit og erfaring fra tidligere uddannelser.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thea kalder alle Instax elskere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger