Beierholm afbryder alt samarbejde ….

Beierholms kontor i Frederikshavn.

Beierholm afbryder alt samarbejde ….

12. marts 2022 - kl. 5:24 - af

…… med russiske og belarussiske virksomheder.

I lighed med resten af den vestlige verden fordømmer Beierholm pü det kraftigste den russiske stats invasion af Ukraine. Der er tale om et uprovokeret angreb pü et vestligt demokrati og de grundvÌrdier, som er fundamentet for hele den frie verden.

Derfor har Beierholm besluttet at afbryde alle kunde- og samarbejdsrelationer, som er relateret til Rusland og Belarus. Det vil omfatte samarbejde med dattervirksomhed af russiske/belarussiske virksomheder samt samarbejde med virksomheder i øvrigt, hvor vi kan konstatere, at der i overvejende grad er russiske/belarussiske ejere. Det omfatter ogsü opgaver henvist til/fra Beierholms internationale rüdgivernetvÌrk, HLB i de pügÌldende lande.

”Historisk set har Beierholm ikke tradition for at blande politik og forretning. Men verden er under forandring, og vi virksomheder har et ansvar for at forholde os til, og handle på, kritiske samfundsudfordringer – også selvom det rækker ud over vores forretning. Med den umotiverede aggression Rusland udviser over for Ukraine, og dermed over for de værdier som hele den vestlige verden bygger på, føler vi os forpligtet til at handle” siger adm. dir. Søren V. Pedersen, Beierholm.

Det glÌder i øvrigt Søren V. Pedersen at se den store enighed i dansk erhvervsliv, hvor stort set samtlige virksomheder stür skulder ved skulder med deres beslutninger om kommercielle sanktioner mod Rusland og Belarus.

Ud over at iværksætte sanktionerne, har Beierholm besluttet også at yde økonomisk støtte til Ukraine. Det sker gennem en donation på DKK 100.000 i forbindelse med DR og TV2s store støttearrangement ”Sammen for Ukraine”, som samsendes på de to kanaler fra Rådhuspladsen i København lørdag den 12. marts kl. 19.30.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beierholm afbryder alt samarbejde ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger