Lars styrker sin rolle som teamkoordinator med lederkurser på Frederikshavn Handelsskole

Lars Bisgaard på kurset Organisation & Arbejdspsykologi.

Lars styrker sin rolle som teamkoordinator med lederkurser på Frederikshavn Handelsskole

16. marts 2022 - kl. 9:45 - af

Lars Bisgaard, teamkoordinator hos Frederikshavn Kommune, har øget sin selvforståelse i rollen som leder og fået nye redskaber til at lede mennesker efter sin deltagelse i akademiforløb i ledelse på Frederikshavn Handelsskole. Nyt forløb starter den 6. april.  

  • Det mystiske og svære bliver afmystificeret. Vi er jo bare mennesker, der møder andre mennesker. Men når man har en rolle som leder, så kræver det en bestemt adfærd og måde at agere og kommunikere på. Det er jeg virkelig blevet bevidst om og har udviklet mig omkring via min deltagelse i lederkurserne, fortæller Lars Bisgaard, teamkoordinator for Sprogskolens 12 ansatte i Frederikshavn Kommune.

Lars Bisgaard er lige nu i gang med akademimodulet Organisation & Arbejdspsykologi, som udbydes på Frederikshavn Handelsskole i samarbejde med UCN Act2Learn. Lars Bisgaard har sidste år gennemført modulerne Ledelse i Praksis og Det strategiske Lederskab, som også udbydes i år på handelsskolen.

  • Det, vi lærer på kurserne, er meget virkelighedsnært og tager udgangspunkt i ens egen hverdag. Jeg kan sidde her på kurset og få sparring og input til konkrete udfordringer, som jeg kan gå tilbage og arbejde med i organisationen. Jeg bruger rigtig meget af det, som jeg har lært her, og har fået en stor selvindsigt omkring min egen rolle og i organisationen. Mit arbejde handler om at være med til at fjerne forhindringer for medarbejderne, så de kan fokusere på deres primære opgaver, og den rolle har jeg styrket, fortæller Lars Bisgaard.

Frederikshavn Handelsskole udbyder for andet år i træk de tre ledelsesmoduler i samarbejde med UCN i Aalborg og er glade for opbakningen fra det lokale erhvervsliv.

  • Vi oplever stor interesse fra erhvervslivet – både store og små virksomheder og offentlige organisationer. Vi har flere gengangere på de enkelte moduler, og det ser vi som et kvalitetsstempel. Vi brænder for at udbyde relevante kurser og efteruddannelse, som er med til at styrke vores lokale erhvervsliv, og det udvikler vi hele tiden i samspil med erhvervet, siger Katrine Skaarup Andersen, udviklingskonsulent hos Frederikshavn Handelsskole.   

Hvert af de obligatoriske ledelsesmoduler består af 8 undervisningsdage over 8 uger. Ledelse i Praksis starter op den 6. april, og der er få ledige pladser tilbage på holdet. Læs mere her:  https://fhavnhs.dk/media/16618/styrk-dit-cv-med-en-anerkendt-akademiuddannelse-version-3.pdf

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lars styrker sin rolle som teamkoordinator med lederkurser på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger