Informationsmøde om fællesudbud af Vintervedligehold

Informationsmøde om fællesudbud af Vintervedligehold

3. april 2022 - kl. 14:24 - af

Brønderslev Kommune, Frederikshavn Kommune og Hjørring Kommune inviterer til informationsmøde vedrørende det kommende fællesudbud af Vintervedligehold af kørebaner og p-pladser i de respektive kommuner.

Opgaven omfatter saltning og snerydning af udvalgte ruter med henblik på at skabe fremkommelighed og sikkerhed på veje, fortove og cykelstier under ringe vejrforhold.

Kom til informationsmøde i Østervrå den 22. april 2022 kl. 13.00. Informationsmødet finder sted i Østervrå Idræts- og Kulturcenter, Bredgade 6, 9750 Østervrå.

Her bliver der givet en generel orientering og dialog omkring fællesudbuddet af Vintervedligehold samt en tidsplan og introduktion til det elektroniske udbudssystem Mercell.

Der vil ved mødet blive lejlighed til at stille uddybende spørgsmål.

Der vil være repræsentanter for vejområdet i Brønderslev Kommune, Frederikshavn Kommune og Hjørring Kommune samt udbudsfagligt personale til stede under informationsmøde.

Tilmelding
Af hensyn til forplejning bedes alle interesserede bekræfte deltagelse i informationsmødet senest tirsdag den 19. april 2022, hvor firmanavn og antal personer oplyses. Bekræftelse sendes til indkoebskontoret@hjoerring.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Informationsmøde om fællesudbud af Vintervedligehold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger