Sigtelse frafaldet mod 36-årig mand

Sigtelse frafaldet mod 36-årig mand

5. april 2022 - kl. 12:48 - af

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har nu truffet sin afgørelse for så vidt angår den anden 36-årige mand, der – i forbindelse med drabet på Mia Skadhauge Stevn – blev anholdt onsdag den 9. februar 2022. Dagen efter, den 10. februar 2022, blev han løsladt ved et grundlovsforhør, men sigtelsen mod ham blev dengang opretholdt. Det er denne sigtelse mod ham, der nu – pr. 4. april 2022 – er helt frafaldet.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning af sagen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der kort siger:

”Vores omfattende efterforskning af denne 36-årige mands færden er nu afsluttet – og den viser, at han ikke har noget at gøre med, at Mia forsvandt, og at hun senere blev fundet afgået ved døden. Derfor er sigtelsen mod denne mand helt frafaldet.”

Vicepolitiinspektøren medgiver, at det er alvorligt at være sigtet for drab, men det har været nødvendigt af hensyn til sagen.

”Vores efterforskning af også hans forhold har været særdeles omfattende, for vi skal være helt sikre på, at han ikke har noget med sagen at gøre. Og det er vi nu. Derfor frafalder vi sigtelsen mod ham.”

En anden 36-årig mand er anholdt og fortsat sigtet i sagen. Politiets omfattende efterforskning af sagen fortsætter, og politiet har af hensynet til dette arbejde og de pårørende ingen yderligere kommentarer.

”Vi kan ikke kommentere på detaljer i en igangværende efterforskning, men overordnet kan jeg slå fast, at vi fortsat har et omfattende arbejde foran os med at kortlægge forløbet, foretage afhøringer, undersøge tekniske spor og foretage sporanalyser samt gennemse videomateriale,” siger Frank Olsen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sigtelse frafaldet mod 36-årig mand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger