Økonomiudvalget står over for dagsorden og bilag med 695 sider

Økonomiudvalget står over for dagsorden og bilag med 695 sider

14. april 2022 - kl. 11:03 - af

Det er unægtelig en ordentlig moppedreng af en dagsorden med tilhørende bilag, som Økonomiudvalget præsenteres for på udvalgets næste møde den 19. april.
Der indgår bl.a. en meget lang række af regnskaber med et utal af tal fra forskellige politiske udvalg.

Økonomiudvalget skal på mødet bl.a. tage stilling til en evt. vedtagelse af lokalplan for boligområde på Kirkevej 21 i Skagen. Et ja betyder samtidig politisk ja til nedrivning af bevaringsværdig bygning.
Der skal også træffes beslutning om kommuneplantillæg for Kirkemarken i Strandby med mulighed for fremover at benytte området til rekreative formål.
Dagsordenen omfatter desuden vedtagelse af kommuneplantillæg for et erhvervsområde ved Vendsysselvej 201 i Frederikshavn og et ja til igangsætning af planlægning for Aalbæk Havn.
Takstændringer for skadedyrsbekæmpelse kan ventes fastholdt i år, men derefter formentlig en prisstigning.
Østervrå Varmeværk søger om kommunegaranti for et 20-årligt lån ved KommuneKredit.
Økonomiudvalget ventes at sætte gang i en prioriteringsproces vedr. budgetmidler for almene boliger i 2024, og på talsiden fremlægges en lang række kommunale regnskaber.
Sæby Rideklub søger om tilladelse til låneomlægning samt rykning af kommunalt pantebrev, og Frederikshavn Golfklub søger om 350.000 kr. til afholdelse af Challenge Tour Turnering. Fra Sportsakademiet foreligger en ansøgning, hvori også indgår et samarbejde om, at unge på akademiet kan bosætte sig i Frederikshavn.
SF Film Studios søger tilskud til optagelser mv. af ny TV-serie, som i høj grad planlægges flere steder i Frederikshavn Kommune, og Frederikshavn Erhvervsråd søger om ekstraordinært tilskud på 1/2 mio. kr. til en særlig erhvervsudviklingsindsats i år og i 2023 bl.a. som konsekvens ag krigen i Ukraine. Erhvervsrådets tilskud i 2022 er på godt 4,7 mio. kr.
Økonomiudvalget får også en orientering om, at der anvendes 2,35 mio. kr. til fejring af Sæbys 500 års købstadsjubilæum i august 2024, og politikerne skal drøfte tiltrækning og bosætning af flere udefrakommende borgere.
På den lukkede dagsorden er et spørgsmål om evt. køb af areal i Skagens midtby og udlejning af er areal ved Transport Center Vangen til opstilling ag 16 lynladestandere.

Tekst: Per Rye

 
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomiudvalget står over for dagsorden og bilag med 695 sider' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger