En juniorafdeling med bid i

En juniorafdeling med bid i

20. april 2022 - kl. 10:09 - af

Lystforskerforeningen for Frederikshavn og Omegn har en virkelig aktiv juniorafdeling, hvor der er masser af aktiviteter i det fri for de unge juniorer.

Tirsdag aften var der søsætning af flyderinge, hvor de unge kunne afprøve, hvordan man fisker fra søsiden med alle forholdsregler, så som waders, redningsvest og svømmefødder.

Det blev en fantastisk aften fra stranden ved lystbådehavnens strandside og der var masser af tilskuere og deltagere. Nicolai Nymann var en af de første, der skulle afprøve flyderingen, og han udbrød spontant, at det var totalt fedt og smilede over hele hovedet.

Juniorafdelingen er et aktiv for Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn, udtaler formand Kim K. Larsen, der stolt var med til at sætte sikkerhedsveste på de unge mennesker, for sikkerheden skal altid være i orden, når der fiskes. Det skylder vi de unge og deres forældre.

Der er masser af aktiviteter og man kan læse på foreningens hjemmeside, hvor og hvornår næste aktivitet finder sted, for ude liv, det er nu fantastisk. Når der er bid, så er alle glade, men samværet og naturen, det er en glæde i sig selv, slutter formanden.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En juniorafdeling med bid i' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger