VEB jagter historisk DM-finale i Badmintonligaen

VEB jagter historisk DM-finale i Badmintonligaen

20. april 2022 - kl. 5:24 - af

Vendsyssel Elite Badminton håber, at syvende gang bliver lykkens gang. Selv om fællesholdet fra Skagen/Frederikshavn/Hjørring har været i seks DM-semifinaler, er det aldrig lykkedes at komme i DM-finalen. I aften kl. 18.00 går VEB på banen i Brøndby Hallen mod Værløse til holdets syvende DM-semifinale i VICTOR Final 4.

Situationen er identisk med sidste år. Her vandt VEB også grundspillet og valgte Værløse som modstander i Final 4. Værløses homogene hold tog dog fusen på VEB og vandt overraskende 5-1.

– Det nederlag gør stadig ondt på os, men nu skal vi have revanche. Spillerne er vildt opsatte, og det forventer jeg, lyser ud af øjnene på dem, når de skal i aktion i Brøndby Hallen, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

VEB har været i semifinalerne fem år i træk – altså uden at komme i DM-finalen.

Cheftræneren glæder sig over at have alle spillere til rådighed. Det er faktisk første gang i sæsonen, at Allan Kolbro Nielsen har frit valgt på alle hylder. Flere af spillerne kommer desuden med international succes i frisk erindring. Det gælder især de to herresinglespillere Victor Svendsen og Magnus Johannesen, men også Debora Jille, Cheryl Seinen og Kirsty Gilmour har leveret opmuntrende resultater op til VICTOR Final 4.

– Vi står et stærkt sted, og vi har – bortset fra udekampen mod Gentofte – fundet et højt niveau i alle kampe i denne sæson. Det niveau skal vi ramme igen i Final 4, for så bliver vi svære at bide skeer med, vurderer Allan Kolbro Nielsen.

VICTOR Final 4 livestreames her.

De to hold offentliggøres kl. 15.00.

VEB-truppen samledes tirsdag aften på hotellet i København, og onsdag står den på formiddagstræning, inden det går løs kl. 18.00, hvor også den anden semifinale afvikles. Her møder Skovshoveds danske mestre Højbjerg/VIA Biler fra Aarhus.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB jagter historisk DM-finale i Badmintonligaen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger